én nem anyáztam

#446181 Hozzászólás

Gábor

én nem anyáztam

de azon kiakadok ha kétségbe vonják a szavahihetõségemet.

Másrészrõl azt azért ugye nem vitatod, hogy a horgászoknak a harcsa és delta összefüggésben nem a 8-10 kg-os példányok jutnak eszébe, hanem hogy 100 kg-os óriások laknak a deltában. (amik laknak is, csak nem könnyû megtalálni és megfogni). Mindössze ezért írtam ami. Én nem nézem le a 1/2 kg-os sügeret sem, sõt egyáltalán, én a szórakozás miatt horgászom nem a hal mérete miatt.

A halászokat amit láttam azok nem voltak megmázsálva halakkal. És míg crisanból indulva nyugat felé a tavakra a csatornák tele voltak varsákkal, chilia környékén ilyet alig láttam.

A baráti reklámról annyit:

Évekkel ezelõtt ezt a topicot én indítottam gaboca néven (scrollozz fel). Akkor nagyon nagy segítség lett volna, ha valaki tud információkat, telefonszámot, címet vagy bármit adni nekem, hogy induljunk neki a deltának. Sajnos nem volt. Nézd csak meg az elsõ link a fishtours.ro rá két évvel került bejegyzésre ebbe a topicban minthogy én elkezdtem ezügyben kutakodni.
Ezért gondoltam úgy, hogy értékes lehet minden tapasztalat, információ annak aki oda indul.

Azért azt ne feltételezd rólam, hogy egy 2002 óta megterevezett reklámakciót hajtok végre 4 év alatt. Köszönöjm a bizalmat de ennek a fórumnak a látogatottsága nem érne meg ennyi energiát és tervezést sajnos.

üdvözlettel:)
Gábor