Endrunak és kis társainak…

#375801 Hozzászólás

tárgyilagos

Endrunak és kis társainak…

Hello!

Most jöttem haza MALÉV-charterrel Bangkokból. Boeing 737-800-as volt a gép, mi is leszálltunk Dubaiban. A 737-800-as nem alkalmas hosszútávú repülésre, mint a 767-es, így persze, hogy le kell szállnia tankolni. A charterszerzõdésben benne van, hogy a gép 737-800-as. Az, hogy mûszaki hiba miatt a menetrendszerû járatra egy évben egyszer (!!!) beteszik a 767-es helyett, elég alacsony hibahatár. Még mindig jobb, mint a járattörlés! Akkor alvás Pesten, aztán reggel Ny-Európába (ellentétes irány) repülés 1-2 óra, átszállás, stb… Az sem jobb!!!

Mi amúgy kedves, segítõkész, mosolygós utaskísérõket fogtunk ki. Jó filmeket vetítettek, sima utunk volt, a pilóták normálisan tájékoztattak, az utazási iroda által megrendelt kaja is jó volt. Egyesek sírnak-rínak, milyen elviselhetetlen így az út, szerintem sznob fanyalgás. Ültem már pár gépen, nemegyszer business osztályon, van összehasonlítási lapom. Szerintem semmi gond nem volt a MALÉV-charterrel, kellemes út volt. Persze, hogy fárasztó, dehát könyörgöm, melyik több mint 10 órás út ne lenne az?
A MALÉV-val nagyon meg voltam elégedve!
Bárkinek ajánlom, aki nem kap idegsokkot attól, hogy nincs franciaágynyi helye és nem csak körülötte pattognak egész úton!!!:)))