Ennek a postások hogy fognak örülni!

#209144 Hozzászólás

Ennek a postások hogy fognak örülni!

Hát, ha Afrika királya nem is éppen inuit, de (majdnem) magyar (volt). Ha lenne mégegy nemzetközi röpterünk, kijárna neki a Gaddafiné elnevezés.

“Az arab-magyar barátságnak nagy hagyományai vannak.”

Az mind sömmi, ahhoz képest, hogy Izrael állam alapötlete is magyartól származik. Evvel is szekáltam a gárdás cimbimet. Mondom, én úgy imádom Izraelt, Netanyahu különösen szimpatikus, és a cionista rezsim minden döntésével egyetértek. Valójában az egész Izrael Netanyahustól mindenestõl teljesen közömbös nekem, de az a reakció, amit az levágott. Majdnem megette a saját fejét. Na neki nagy szívügye a “filiszteusok” felszabadítása, akik számomra szintén közömbösek. Emléxem, mikor még Jedi lovag volt, valami fénykardal, vagy valami ilyesmi. Most ez a gárdás korszaka van, majd kinövi ezt is.

Joe! Az nem oszt nem szoroz, hogy a puli Magyar földön született vagy sem (Kárpát-medence). Az számít, hogy magyar felmenõkkel büszkélkedik e, és magyar nyelvtudással. Ha volt magyar igazolványa ez elõtt az elõny de nem feltétel. Ha a gazdija mégsem lenne magyar, a kutyája után kérhet egyszerûsített honosítást. De mi van avval a kutyussal, ami bizonyítottan életmentõ emberbarát bernáthegyi, és még mindemellett magyarnak is érzi magát, noha nem az? Hát ez a Fekete Pákó szindróma. Még õt is utóléri az adóhatóság.

Amúgy én egy limited governmentel is kiegyeznék, márha annak a valóságban is teljesen lekorlátozná a jogkörét valami, alkotmányosság. Persze csak, ha az állam nélküliség utopia, de ezek szerint Friedman minimum állama még ennél is nagyobb utopia.