érdekes

#201869 Hozzászólás

egy fórumos barátnõ

érdekes

Nincs ebben semmi érdekes.Pl. F Katának miért ne lehetne laptopja? Vagy bevitték,de már haza is engedhették,csak Brigi még nem tudja.
Amúgy hogy ne találgass,elárulom, én felhívtam F Katát,mert tudom a számát,és megkérdeztem mi újság.Hát az a nagy újság,hogy kórházban van, de a testvére kezeli most az iwiw-es oldalt és az e-mail-eket is,mert folyamatban van néhány dolog szervezése,rendelések,és válaszolni kell a résztvevõknek,érdeklõdõknek,jelentkezõknek, és a tesója szól mindenkinek,hogy Kata kórházban van per pillanat,és akinek õ nem tud kielégítõ választ adni,az telefonon hívja Katát ha nagyon fontos a dolog.Ja, mûtötték a lábát,nemrég engedték haza,most meg telenyomták infúziókkal meg vénás injekciókkal,mert még nem tudják konkrétan mi baja van.
Már megint valaki aki téves feltételezéseket gyárt.Tudod kedves “érdekes” vannak egyszerûbb magyarázatok is,mint hogy valaki kórházzal szórakozik.Gondolom más lehetõség meg sem fordult a fejedben,csak egybõl a gyanúsítgatás,mert F Katáról van szó.Talán a te fantáziád a beteges,meg az ahogy itt nyomozol és gyanúsítgatsz valakit,aki ráadásul tényleg kórházban van.Elszégyellheted magad!