Erdekes

#98796 Hozzászólás

Kivi

Erdekes

Kar, hogy vannak olyan emberek, akik ennyire nem kepesek toleralni a “massagot”, mint pl USAmese. Horogetve, maro gunnyal adja elo az o allaspontjat, es meg veletlenul sem engedi be a tudataba, hogy a “mas”, nem feltetlenul rossz.
Nincs kedvem vegigidezgetni az osszes hozzaszolast a 2 topikbol (mert ugy nez ki most mar mindegyik csak egyrol szol: hajra USA kontra fuj USA), de vegigolvasva volt par, ami igazan nem utotte meg azt a szinvonalat, amit eppen belendulve szid az illeto…
Nem tudom, miert kell az American Idol-lal elojonni, mi baj van vele? (En soha nem lattam, szoval tenyleg nem tudom, de ha ennyire utalnam nagyon nem neznem, nem ugy, mint USAmese… ha nem tetszik, miert kenyszerited magad ra?) Igenyes amcsi musor, igenyes angol (UK) producerrel…;)
Lehet, hogy jobb lenne, ha az A. Idol helyett inkabb a Megasztart, vagy a Gyozike showt, Esetleg a Buzerat, vagy a Csao Darwint neznek? Lehet, hogy azok nem kavarnanak fel ennyire;)
Amerika nem ugy nez ki, ahogy te azt elkepzeled, USAmese. Ha voltal is USA-ban, valoszinuleg nem a megfelelo kornyeken, nem a megfelelo tarsasagban. Azok a dolgok, amiket szidsz amerikaban, ugyanugy megvannak Europaban is. Van Hamburger, es Coca cola (Mo-on nincs?), vannak kover emberek (Mo-on nincsennek?), Vannak buta emberek (Mo-on nincsenek? Pista bacsi es Mariska neni tobbet tud a vilagrol, mint Joe a farmon?)… stb.
A tehetetlen irigyseg kiabal beloled, legalabbis ugy erezni, ha nem igy van, akkor probalj meg hangnemet valtani, mert lejaratod magad. Elmondod a dolgok MIERTJET is? Miert szidod ennyire Amerikat? Csak hogy ne uresen csengo gunyolodasokat halljunk toled. Miert? Miert bantanak teged azok a dolgok, amik bantanak?
A velemenyt le lehet irni inteligens formaban is. Mindig azt mondtam, hogy nem szabadna elitelni mast csak azert, mert mas. Erveket ervekkel szembe lehet allitani, de meg is kell magyarazni, megprobalni feldolgozni, atgondolni, nem visszavagni valami zagyvasagot.
Mindket “vilagnak” meg vannak a hibai, es az elonyei is.
Eltem itt-is/ott is, lattam mindkettot.
Szeretem mindkettot.
:)