err

#426705 Hozzászólás

Artemiszia

err

nem általánosítás a legtöbb hozzászólás, hanem inkább egyedi esetek, amik sokszor hasonlítanak egymásra (sajnos)
Mindannyian örülünk, ha pozitív történeteket olvasunk és szerencsére ilyenek is voltak a tiéden kívül is, de jóval kisebb számban. Aki pedig általánosított, azok nagy része is mindig odaírta, hogy tisztelet a kivételnek.
Azt is tudjuk, hogy nem fenékig tejfel az együttélés, de egy kisebb összezördülés nem hasonlítható össze azzal, ha esetleg a szerelmes nõ háta mögött már több gyereket is nemzett a férje, vagy folyamatosan bántalmaznak valakit, aki nem erõs annyira, hogy ki tudjon lépni a kapcsolatából…stb. stb.
Legújabb történet, amit hallottam, hogy pár napja valaki megismerkedett egy szórakozóhelyen egy fekete sráccal – aki véletlenül szintén nigériai,ibo – majd együtt mentek ki az ajtón, de a lány haza akart menni, a srác pedig fel akarta hívni magához. Nemet mondott, ezért ott a nyílt utcán összepofozta és megrugdosta….ezek a történetek totál kikészítenek engem, pedig eredendõen kedvelem õket és nem is tételezek fel semmi rosszat mindaddig, amíg nem tapasztalom az ellenkezõjét. (rá is fáztam már erre….)