Európa

#223655 Hozzászólás

BK
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Európa

déli része valóban jobban szenved a válságtól, de amúgy maga az életforma nekem nagyon tetszik ami ott van. Jobb mint Magyarországon az élet, általában. A munkavállalást azt el lehet felejteni, a szezonmunkát kivéve, de ha van neki nagy tõkéje akkor miért ne próbálkozzon. Bár, hozzá kell tenni, hogy nyelvtudás nélkül még sokkal nehezebb, mint Angliában vagy Németországban. Én a Tiborgazda helyében eladnám a birtokot, és vennék Londonban két studió lakást. A tuti üzlet, ott nincs ingatlanválság egyre csak emelkedik mindennek az ára.
Egy szar studio lakást havi 1000 fontért lehet kiadni, nem túl jó környéken. A nagyvárosokban van perspektíva., oda érdemes fektetni, abból azonnal pénzt tudsz kinyerni. London, Brüsszel, München , Bécs ezek soha nem lesznek válságban. De még a második vonalas városok mint Antwerpen, vagy Düsseldorf is nagyon jók. Az ipari ingatlanok meg még jobbak, ha valaki érzékkel tud hozzányúlni.
Az ilyen helyeken mindenhol keresleti piac van és jók a befektetési lehetõségek
A dél-európa már nem olyan jó üzlet, nem véletlen csökkenek ott az árak. Oda kell menni ahol növekszenek az ársk. A piac mindíg okosabb lesz
DE egy befektetési döntést úgy kell értékelni, hogy mekkora a befektetett tõkére vetített várható éves hozam és mekkora a kockázat.
A jövõben is fennmaradnak a mostani folyamatok: Magyarország és Dél-eu szegényedni fog a nyugati pénzügyi központok meg gazdagodni. Most elég erõs a forint és érdemes átváltani normális pénzre a vagyont.