europat keresni kulfoldon

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Hányan vagyunk utazók? europat keresni kulfoldon

#93848 Hozzászólás

kisherceg

europat keresni kulfoldon

csak annyit tennek hozza, hogy valoban meg kell probalni megerteni a “kulfoldiek” lelki vilagat, ha mar ott van az ember, de vegyuk eszre, hogy ebben a “globalizalodo” vilagban ma mar bizony az is erdekes lehet, hogy kulfoldon HOGYAN imadjak amerikat, hogyan masoljak europat, stb.

tehat egy kulfoldi utazasnal erdemes egy picike (tenyleg nem sok) idot arra is raszanni, hogy nem csak a MASSAGOT keresni, hanem az AZONOSSAGOT is, miben hasonloak hozzank ezek a “bennszulottek”. meg fogtok lepodni, hogy mennyire egyforma minden ember ezen a vilagon. tobb hasonlatossagot fogtok talalni, mint kulonbseget, es par ut utan az okosabbja ra is un, es nem megy sehova, mert tudja, hogy a falujaban is pontosan ugyanugy megtalalhatna a massagot, csak figyelnie kene :-)

regi felmenom, balazs bela unitarius lelkesz irt egy konyvet meg a mult szazad vegen, “bejarom a kerek vilagot” cimmel, es bizony o is csak arra lukadt ki, miutan korbejarta a vilagot, hogy mindenutt jo, de legjobb “otthon” :-)

en egyebkent kinaban elek mar kilenc eve, es nem tudom hol leszek egy ev mulva :-) ilyen a mai vilag: mindegy, hogy hol vagyunk, csak meglegyen a mindennapi internet adag…

kisherceg