Evi, érdekes, mindenkinek

#201886 Hozzászólás

F Kata

Evi, érdekes, mindenkinek

Evi: A te stílusod is elég érdekes,és hagy kívánnivalót maga után.Az nem tûnik fel, hogy kéretlenül belefolynak valakik a másik beszélgetésébe?Vádaskodnak, holott nem tudnak a dolgokról semmit, csak jár a szájuk. Képzeld, feljöttem “hosszú idõ” :) után olvasni és írni,mert sok a szabadidõm, ugyanis 1,5 hónapja táppénzen vagyok. Idõm mint a tenger, de mivel ez egy nyilvános fórum, egyébként is bárki bármikor feljöhet ide. Ha ennyire irritál téged a “személyiségem” (amelyet nem ismersz), és a beírásaim, akkor miért olvasod el,miért nem siklassz át felette a többiekkel együtt, akiknek a szemében vörös posztó vagyok? Érdekes,hogy Samanthát figyelmen kívül tudtátok hagyni, akkor velem is ezt lehetne tenni, fõleg ha nem annak szólt az írás vagy épp válasz, aki beszólogat.Miért kell beleavatkozni?Ti viszitek a témát,ti lovagoltok rajta,nem értem miért?És miért ne válaszolhatnék valakinek aki nekem ír, ha van véleményem? Pont azok írogatnak és kötözködnek itt a legjobban, akikrõl semmit nem lehet tudni,se név,se semmi történet,semmi apró infó, csak feljönnek kötekedni,mert másról nem tudnak írni.Nos ti miért jártok fel???? A hastáncot nem tudom hogy kavarod bele, mert az nem a dirigálásról szól, és hogy mások imádjanak.Egy iskolában sem errõl szól a tanár-diák viszony, a tanárnõ nem a diákoknak mesél a magánéletérõl. Ez a fórum szólna errõl, Tunéziáról és a pasikról!!!!!!!
érdekes: Informálva lettem,hogy nagy érdeklõdést tanúsítassz irányomban, még nyomozni sem voltál rest,hogy ugyan hol lehetek, mit csinálhatok,mikor vagyok az iwiw-en. :) Engem kiáltanak ki egyesek szánalmasnak, hát nem tudom ehhez akkor mit szólnak amit te csinálsz?! Kielégítem a kíváncsiságod:
Kb. 1,5 hónapja táppénzen vagyok, közben megmûtötték a térdem. Egyik nap rosszul éreztem, bementem a kórházba.Kaptam 2 infúziót,hazaengedtek. Aztán az ominózus este annyira rosszul lettem, hogy be kellett szállítani.Kaptam megint infúziókat meg vénás injekciókat, és befektettek.Csináltak másnap még vizsgálatokat,meg hasrmadnap is, de még most sem tudják mi bajom van.Elõször trombózisra vagy embóliára gyanakodtak,mert a mûtét után nem kaptam a hasamba injekciókat trombózis ellen,de késõbb ezt az ötletet elvetették.Minden más vizsgálat is negatív lett amit csináltak, így nem tudják még most sem mi a bajom.Hazaengedtek, de éjszakánként szinte semmit nem alszom,mert olyankor még inkább felerõsödnek a fájdalmaim, mintha késsel szurkálnák a hátam és a bordáimat. A testvérem tudja az iwiw-es jelszavam és az e-mail-eset is,mert megkértem hogy amíg bent vagyok,intézkedjen helyettem. Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat!!!
Mindenkinek: MELLESLEG MEGELÕZNÉM A TÁMADÁSOKAT!!! Tudom,hogy ez a fórum nem egészségügyi problémáink kitárgyalására való, de úgy gondolom az sem, hogy valaki nekiáll a másik után nyomozni,stb.Mellesleg sok olyan dolgogról volt és van szó itt a fórumon, ami nem ide tartozna, tehát nem én vagyok ilyen téren sem az elsõ sem az utolsó.Csak gondolom most ezért megint én lennék piszkálva,hogy a kutyát se érdekli mi van velem,nem ide tartozik,mit sajnáltatom itt magam, DE nem kötelezõ elolvasni az írásaimat,és hozzászólni sem kötelezõ ha valakinek csípem a szemét.Elolvasni sem muszáj azt a részt valakinek ami nem neki van címezve, ha utána nem tudja megállni,hogy ne kössön bele a másikba!Ez a fórum arról szól,hogy elmeséljük, a tunéziai fiúkkal kapcsolatban kivel mi történt, történik, de ha valaki ilyet ír, akkor azonnal lehurrogják és belekötnek egyesek.Márpedig errõl kellene hogy szóljon a fórum, amibe simán belefér hogy elmeséljem, Nejmi is azt csinálja mint a többi, jelentkezik,könyörög, szóval újabb példa arra milyen jómadarak közülük jónéhányan. (Nem mindenki, ott is vannak kivételek!) És itt kérek még elnézést azoktól, akik normálisan írnak ide a fórumra.Akinek nem inge,ne vegye magára amiket írtam, aki meg magára veszi, az nem véletlen,mert tudja saját magáról hogy hogyan viselkedik,hogy másokkal kötekedik.