Évi

#59154 Hozzászólás

amira

Évi

Májusban már csúcsszupi nyári idõ van (tavaly voltunk), arra viszont készülj, hogy az éjszakák elég szelesek! De szerintem nem lesz olyan hideg márciusban sem!:-)
A SeaGull az egyik legjobb szálloda, és köztudottan népszerû, mivel kilépsz, és már a központban vagy!
A személyzet nem kifejezetten szemtelen csak nagyon közvetlen!(Kata!rémlik esetleg olyan, hogy Karim?Õ tényleg hírhedt, de le lehet építeni.:-)Ez elég furának tûnhet az itthoni pincérekhez képest! Én bátyusommal voltam, és nagyon jóban lettünk velük! Fel kell venni a stílusukat, és kölcsönös lesz a szimpátia! Más mentalitás… A folyamatos udvarlást meg nem kell komolyan venni! Ez a vérükben van… Katának igaza van, szerintem is a régi rész jobb, bár nem az van egy utazási iroda katalógusában sem, van rá esély, hogy oda kerülsz! Ettõl függetlenül ha ott jobban tetszik az uszoda pl., nyugodtan átmehetsz napközben!
Ami még eszembe jutott: A parton elég sok a medúza! Nem nagyok, de rajokban közlekednek!:-((( Nekem sikerült elég rendesen felhívni magamra a figyelmet, mikor felfedeztem. Olyan sikogatást rendeztem a hirtelen sokktól, hogy az egész part összegyûlt!:-))) (Ezt elkerülendõ osztottam meg veletek!:-)
A régi rész vízipiás kis boltjában van egy srác, aki nagyon aranyos! Tényleg érdemes bemenni hozzá! Nagyon nagy figura! Rögtön leültet, de nem azért, hogy vegyél vmit!… Amir Abdinnak hívják! MIZO a beceneve! (nem értette miért röhögünk rajt annyit!:-) Majdnem minden nap ott töltöttünk fél órát. Örülni fog, ha mondjátok, hogy magyarok vagytok.(Esetleg említsétek meg neki, hogy Péter és a huga üdvözli, és majd megyünk!:-) megkockáztatom, hogy emlékszik ránk.
Nem tudom, hogy kivel mész, de ha egy kis romantikára vágysz (én tesómmal is jó éreztem magam) menj balra ahogy kiérsz a SeaGull-ból (az idegenvezetõk általában a másik irányt mondják, de érdemes elkalandozni arrafele is) kb 5-600 métert,és egy beton aluljáró féle elég félelmetesnek tûnõ bejáraton menjetek be! Egy viszonylag felfedezetlen, és gyönyörû (fõleg éjjel) hely. Egy bár a tengerparton… nagggyon jó!
Most más nem jut eszembe, de bátyámmal leginkább az éjszakai életet fedeztük fel. Nyugodtan kérdezz, ha úgy érzed segíteni tudok!
Érezd nagyon jól magad!
Ja? már a visszafeleútra tanács, nehogy úgy járjatok, mint mi! Eljöttünk éjjel 25 fokból, és mikor leszállt a gép hajnalban a négy fokba, elég gáz volt a sok strandpapucsos emberke…