ez a Laci nem az a Laci

#207637 Hozzászólás

Laci

ez a Laci nem az a Laci

valaki mar megint lusta volt masik neven irni. Azt hiszem a rokonok penzere hajto Laci hozzaszolasanak jellegebol is latszik hogy nem ugyanaz a tanacsado Lacival -vagyis velem.
A bevandorlasi ugynokhoz nem kell penz legalabb is egy ideig biztos nem. A korrekt ugynok biztosan nem fog penzt kerni elozetes ertekelesert, telefonos, emailes tanacsert, vagy eppen az elso konzultacioert. Ha igen, akkor az egy lehuzos sarlatan es ajanlatos elfelejteni.
Ugyanis eloszor meg kell allapitania, hogy van-e egyaltalan eselye az jelentkezonek, es ha igen akkor milyen kategoriaban, mi minden kell majd ahhoz es mennyibe fog kerulni. Amenyik ugynok ezt nem tudja vilagosan es logikusan eloadni, az meg akar vezetni es ezert felejtos. Ezen kivul a korrekt ugynok penzvisszafizetest is ajanlhat, hogy amennyiben megsem sikeru a palyazat, akkor visszateriti a munkadijat.
Az angoltudasrol: manapsag mar sok magyar ugynok is van akik magyarul is kivaloan ertenek. Ezen kivul pedig ami angoltudas az ugynokkal valo kapcsolattartashoz szuksegeltetik az amugy is minimalis kovetelmeny lesz a bevandorlas soran, szoval a nyelvet igy is ugy is meg kell tanulni. Privat velemenyem: aki meg annyi aldozatot sem hajlando hozni, hogy megtanulja az adott orszag nyelvet az ne is akarjon oda kivandorolni.