Ez a leghasznosabb forum!

#181867 Hozzászólás

Istvan

Ez a leghasznosabb forum!

Sziasztok!

Eloszor is koszonet azoknak, akik leirtak a tapasztalataikat. Eddig ez a leghasznosabb forum, amit olvastam.

Egy segitseget is szeretnek kerni. En par napja adtam be a bevandorlasi kerelmet Canadaba. Programozo vagyok, es a regi pontrendszerrel siman meglettek volna a pontjaim. Most viszont a beadas utan nehany nappal olvastam az interneten, hogy uj pontrendszer van, es mar ram is az vonatkozik.
A becsi kovetsegen ugyan azt mondtak, hogy minden marad a regiben, de inkabb a roszabbra keszulok, es megprobalom osszekaparni a pontokat az uj szerint. Amivel plusz pontot szerezhetek az az Arranged employment-ert kapott 10 pont.
Termeszetesen nem ilyen munkat szeretnek toletek kerni. :-)
Csak informaciot, ha tudtok, hogy mit kell a munkaadonak vagy nekem tennem, hogy ilyen papirt kapjak. Milyen papirokat kell kitolteni, es hova kell leadni?

Meg egy kerdes, hogy mennyi penzbe kerul nagysagrendileg egy ceget alapitani Canadaban? Nem a beinditashoz szukseges penz erdekel, csak az ami az alapitashoz kell, amig papiron azt mondhatod hogy van egy cegem.

Iamkanadaitol azt szeretnem kerdezni, hogy erdemes mar itthon megszerezni a b,c,d,e, jogsit, vagy eleg a b jogsi, es a tobbit eleg Canadaban? Ugyanis arra gondoltam, ha az elso idoben programozokent nem kapnek allast, akkor a teherauto vezetes nekem is jo lenne. Gondolva arra, hogy most bocsatottak el egy csomo programozot.

Legyszives valaszoljatok, aki tud.
Elore is koszonom.
Istvan