Ez a mániátok…

#259280 Hozzászólás

Ez a mániátok…

“dolgozni…” Szerinted én nem dolgozom valahol, te egyszerû jómunkásember?! De igen. Azonban vettem ki szabadságot. Nem hitted volna, mi? Nálatok nincs? Pedig a Munka törvénykönyve biztosítja…Lehet hogy eszkimó cégnél dolgozol és ott nem jár neked? Te szegény…:-)))
Adrienn, értem én, hogy te gõzerõvel keresel újat, ha elveszted a munkád és gondolom elõbb utóbb találsz is.Nem is nektek – fiatalabbaknak – van gondotok, hanem annak a kb. negyven-negyvenöt feletti korosztálynak, aki már nem kell a munkaerõpiacnak, de ennie azért még kellene vagy 20 évig, amíg majd nyugdíjasként a havi 30 ezer nyugdíjából fel nem dobja a bakancsot…Vagy azokra is van ilyen okos megoldásod?
Mondanál egy olyan munkahelyet, ahová ilyen embereket keresnek?! Én magam nem vagyok ilyen, de azért a szememet és a fülemet nem csukom be, hanem tudom, hogy ezek az emberek éppen a szemünk láttára nyomorodnak el és csúsznak le. Nézz körül. De minek is mondom neked… Majd 50 évesen írjál ide vissza, hogy hogyan élsz, meg jársz-e éhesen tüntetésre…
Addig meg ne legyél már ilyen okos…