Ez egy kicst eros volt

#322156 Hozzászólás

GveG

Ez egy kicst eros volt

Kedves Tataglia!

Fejtsd mar ki ezt a szutykolodas dolgot!
Hogy miert jonnek ki ide magyar lanykak?Nem hisszuk,hogy vmi mas egyebert,mint a magyar fiukak.Te miert nem dolgozol a Tropiban szazezerert,kocsog angol proszidzsorrel,ket forintos magyar vendegekkel?
Mashova is lehet menni,mondhatnad erre te,viszont azzal te is tisztaban vagy,hogy ez egy kezenfekvo es viszonylag egyszeru megoldas.
Ezen kivul meg szamos mas oka is lehet,hogy miert jovunk ide.Egyebkent meg szerintunk aki egyszer rakapott Izrael izere,nehezen szabadul tole.
Azon kivul amin mi kivagyunk az az,hogy itt ez a tenger(az egyik az orszagban),szansajn,jo penz es az emberek problemaznak.Miert?Szerintunk ezt ok sem tudjak.Jo.Most meleg kicsit a szitu,de lehet itt teljesen normalis eletet elni.Jobbat,mint otthon.
A kabitoszerrol meg annyit,hogy mindenki tudja a sajat hatarait es ha azon belul mozog,semmi problema nincs vele.Azon kivul ezt nem Izrael hozza magaval,csak itt kevesebb a visszatarto ero,de otthon konnyebben hozza lehet jutni barmihez.
A deportalas nemi megkulonboztetesehez hozza tennenk,hogy a noket a deportalast megelozo par napban nem nagyon tudjak elhelyezni+egy kicsit rosszabbul viseljuk ezeket a dolgokat(bar egyikunk mar atesett deportalas kozeli elmenyen).Meg akinek esetleg a baratjat deportaljak az nagy valoszinuseggel maga fogja elhagyni az orszagot.
Remeljuk,csak egy rossz napod volt,amikor ezeket irtad.
Na szijuszun!