Ez igaz

#274450 Hozzászólás

kormi
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Ez igaz

Nem esetleg azert, mert ez a szerencsetlen nep meg mindig csak kommunista csurheben tud gondolkodni? Nemzetben semmi esetre sem. 50 ev sikeresen tonkretette a maradek magyarsag gondolkodasat is. Ahelyett, hogy a tonkretevoit falhoz allitana, de legalabbis egy es mindenkorra eltavolitana a hatalom kozelebol is, tovabb huzakodik veluk.
Nem. Nalunk a kommunista irigykedes, a mas karara valo tortetes, sajat fajtank megtagadasa az ereny. A maffiauralom a dogos. Ujravalasztjuk a zsido, kommunista kontraszelekcio eklatans peldanyait, lenyeg, hogy az Orbant lehessen szidni. Ez nekunk eleg. Sot, ez kell! Nem az, hogy milyen gazemberek teszik tonkre a hazankat, nem. Orban a hibas. Hiszen ezt mondja a kozpenzbol penzelt sajto is. Hat annak csak igaza lehet! Ez a rohadek Orban.
Nem veszitek eszre milyen aluledukalt, lopasra szakosodott gazemberek veszik el a gyerekeitek jovojet? Nem veszitek eszre, neztek akar a televizio kepernyojen a szemebe ezeknek a gazembereknek, akiknek mashol max. St. Quentin gyulekezohelyen dobnanak kosarlabdat?
Nem. Ti ezt nem veszitek eszre.
az Orban bezzeg