Ez is az en hulyesegem, ugye?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Újabb Fidesz propagandaújság Ez is az en hulyesegem, ugye?

#237704 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Ez is az en hulyesegem, ugye?

A fenti linken olvashato az alabbi idezet:

“While millions of people tap into Google without considering the environment, a typical search generates about 7g of CO2 Boiling a kettle generates about 15g. “Google operates huge data centres around the world that consume a great deal of power,” said Alex Wissner-Gross, a Harvard University physicist whose research on the environmental impact of computing is due out soon. “A Google search has a definite environmental impact.””

Magyarul:

Emberek millio hasznaljak a Google keresot, teljesen figyelmen kivul hagyva, hogy ezzel milyen kart okoznak a kornyezetnek. Egy atlagos kereses 7 gr CO2-t termel, egy kanna tea megfozese 15gr-ot. “A Google oriasi data centrumokat uzemeltet vilagszerte, amik hatalmas energiat fogyasztanak”, kozolte Alex Wissner-Gross, a Harvard Egyetem fizikusa, akinek a kutatomunkaja a komputerek kornyezetkarosito hatasairol, hamarosan megjelenik. “Egy Google keresesnek kifejezetten erezheto hatasa van a kornyezetre”.

Nesze neked te “kornyezetvedo”, agymosott emberutanzat! Nem veszed eszre mire megy ki a jatek? MINDEN elkepzelheto emberi cselekedetnek van egy olyan hatasa, amire ra lehet fogni, hogy karositja a kornyezetet. Te meg tapsolsz es fizeted az ilyen “kutatok” fizeteset az adodbol es utana fizeted a buntetest, amit az ilyen “kutatomunkak” eredmenye keppen a nyakadba soz a Vilagkormany. Gondolom engem is lenezel, amiert tul sokat vagyok a neten es szennyezem ezzel a bolygodat! Nem is ertem, minek a Google, ha minden, amit tudni erdemes, megtudhato a politburo propaganda ujsagjabol. Ezutan mindenki napjaban 5 percet lehet csak a neten, nehogy a tul sok info megzavarja az emberek agyat, ami talan nem is lenne tragedia, de hat a kornyezetet elpusztitjak az allando netezessel, amit ugye megsem engedhetunk!!! Az emberiseg erdekeben meg kell szuntetni nemcsak a konyv olvasast, de a netezest is.

Ebben nem az a legszomorubb, hogy ezt a sok hulyeseget el is hiszed, hanem hogy meg azt gondolod magadrol, hogy te vagy az, aki veded a kornyezetet, te vagy a vilag megvalto szuper hos, en pedig, aki felelotlenul szennyez.

A vilagon az igazi szennyezes az idiotizmus, ami mar nyakig er, nem a Google kereses!