Ez nagy baj, de szerintem nem ez a fõ baj,

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Hídblokád 2007. október 26. Ez nagy baj, de szerintem nem ez a fõ baj,

#269147 Hozzászólás

Ez nagy baj, de szerintem nem ez a fõ baj,

hanem az, hogy SEMMI nem tudja már az embereket mozgósítani… Megint igaza volt a cinikus miniszterelnöknek: “tüntetnek, tüntetnek, aztán megunják és hazamennek.”
Pontosan tudják a komcsik azt, hogy egy adott helyzet, egy adott “rendszer” terrorral szinte bármeddig fenntartható. Ezért hiteltelen nekem Orbán, aki már lassan két választási ciklus óta vallja: ha elég mérgesen nézünk, akkor a komcsik nagyon elszégyellik magukat, lemondanak, átadják a hatalmat és elmennek kukoricát kapálni… Persze. Ezek inkább lezárják az egész várost, mint mûveleti területet. A hatalom megõrzése bármi áron.
Sok “okostól” hallottam, hogy a károkat a tüntetõkkel kellene megfizettetni. Szerintem meg azzal a hatalmi elittel kellene, akik nem tudván levonni a megfelelõ konzekvenciákat, kerül-amibe kerül, a hatalomba akarnak maradni. ( És hogy sokba kerül, abban biztos vagyok. Rendõri készenlét, utcai káosz, stb. ) Ezt mind meg lehetne spórolni – a takarékosság jegyében – ha eltakarodnának. Merthogy nem lenne kukaborogatás, ha nem lennének hatalmon ugyebár…