Ez neked “érdekesség”?!

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Hídblokád 2007. október 26. Ez neked “érdekesség”?!

#269140 Hozzászólás

Ez neked “érdekesség”?!

Szerintem ez egy ostobaság… Emellett egy csúsztatás, mely neked és a hasonlóan “tájékozott” embereknek azt a hamis látszatot sugalmazza, mintha az emberek azért járnának tüntetni, mert elmebeli aberrációik vannak. Minden bizonnyal van ilyen is, ( gondolom egy ezred százalék ) és még sok másféle ember is. Például olyan, aki lassan nem tud megélni ebben az országban a fizetésébõl, vagy elege van abból, hogy már nyomorog… Sajnálatos, hogy ez utóbbiak vannak túlnyomó többségben. Mondjuk 99.999 %-ban. Az, hogy te a bulvár médiában állandóan csak azt a 10 embert látod, aki rombol, a többi 300 ezret meg nem mutatja a TV, mert õk nem rombolnak. Tehát kár õket bemutatni neked a TV-ben, mert te meg a hozzád hasonló emberek nem rájuk kiváncsiak, hanem a skinheadekre… Hát ne is haragudj. Abban azonban biztos lehetsz, hogy te pont azokat a híreket kapod a médiától, amikre neked igényed van. De erre azért ne legyél büszke…
Ja én is láttam múltkor egy filmet a TV-ben, amiben egy 60 éves nõ szétplasztikáztatta magát, majd lefeküdt fûvel-fával. Ebbõl azóta már tudom, hogy minden nõ plasztikáztatja magát és emellett jó nagy kurva és ráadásul 60 éves is. Milyen jó, hogy már ennyire ismerem a nõket, nem? Igaz még nem voltam nõvel soha…:-)))
Neked is javaslom, hogy gyere el egy ilyen tüntetésre és számold meg, hány normális tüntetõ – a pár százezerbõl – gyújtogatja az autókat. Meg fogsz lepõdni. A szám nulla lesz.