ez sajnos nem igy mukodik

#437082 Hozzászólás

viz

ez sajnos nem igy mukodik

Az emiledet megkaptam tegnap este. Mar eppen kezdtem lemondani arrol, hogy reagalni fogsz ra vagy sem. En nem riogataskent irtam le a velemenyemet. Az sem biztos, hogy annyi sok hatso szandeku emberrel talalkozol csak te hiszed azt, hogy hatso szandekkal ovnak-intenek, hogy ne bonyolodj bele. Hatso szandeku lenne az, hogy valaki mint pl. en is kerek-perec megmondtam mit gondolok a sztoridrol az irasid alapjan? Nem, nem hinnem hogy hatso szandek vezerel vagy innen 1700 km tavolsagbol dorgolnem a tenyeremet, hogy na gyerunk…nehogymar Sophie-nak osszejojjon itt valami! Hidd el kevesebb ember ilyen gonosz mint gondolnad. Nem tesz boldogga ha mas kudarcot vall.
Ne haragudj de ha valaki nem akarja a dolgokat megvizsgalni minden oldalarol az nem fog soha valos kepet alkotni semmirol vagy senkirol. Nem hiszem, hogy a struccpolitika segiteni fog a helyzeteden. A barataid is azert mondjak valoszinu, hogy vigyazz, mert szeretnek teged es aggodnak a helyzet miatt amibe kerultel. A szerelmes ember mas dimenzioban el. Ez 100% biztos. Valaki azert biztasson, hogy jobban erezd magad? Szerintem az ember csak akkor erezheti jol magat ha elegedett azzal amit tesz vagy ahogy el es egy hangyanyi rossz erzese vagy ketsege sincs afelol, hogy amit tesz vagy ahogy el az rossz vagy sem. Ne fojsd el a felelmeidet csak azert mert ez a legkenyelmesebb megoldas a problemadra. Kesobb koszon ez vissza sokkal rosszabb modon. Persze, hogy faj az igaszag de nem jobb kideriteni minthogy ketsegekben vergodni?
Ha edesanyja es lanytestvere tud rolad az mar egy szep dolog DE sajnos az apa dont nem pedig az anya. Egy olyan kapcsolat, ami titokban elhet csak sosem elegiti ki a feleket. Igenis fel kell vallalni vagy mindenki elott az erzeseiteket vagy atertekelned a hozzaallasodat a jovotokhoz illetoen, mert megbocsass de gondolom nem akarsz titokban hazassagot kotni es titokban felesegkent elni egy eleten at. Gondolom ez nem eletcel egy no szamara sem. Az pedig, hogy az apa elfogadjon teged…nos vagy ki kell mosni az agyat hozza vagy neked kell burkat olteni minimum es szentkent angyal szarnyakkal repdesni korulotte, hogy elhigyje tiszteletremelto teremtes vagy meg annak ellenere is hogya szined feher. En oszinten kivanom neked, hogy folebredj es olyan lepeseket tegyel eztan az eletedben ami segiti a boldogulasodat!