Ez tortenik ha kaposztale tagitja a fejunket

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet az angolszász kultúra majmolása Ez tortenik ha kaposztale tagitja a fejunket

#427360 Hozzászólás

kattant gyerek

Ez tortenik ha kaposztale tagitja a fejunket

“””Az USA az egyetlen világhatalom a történelemben aki a modern világot alapitotta és biztositja a békét és jólétet a világnak. Ezt bizony nehezen nyelik le Mo.-n és külföldön. Németek és Japánok viszont ezzel tisztában vannak. Nemsokára Irak és az arabok is tisztában lesznek vele. Mind ezt az USA saját érdekeiben tette a világnak. Az USA biztositja az olajat szövetségeseinek és a világnak és ezért vagyunk Irakban.”””

Ne haragudj, de ennyi suletlenseget egy rakason…. Innen uzennem neked valamint az osszes amerikai magyarnak (mert ilyen dumaval 100%, hogy kinnt elsz), hogy Amerikaban se felejtsunk mar el magyarnak lenni, jo reggelt kivanok! Miert van az, hogy az osszes kivandorolt magyarbol ilyen kib***ott nagy amcsi lokalpatriota lesz?? Vagy van esetleg valami kulon atkepzes magyaroknak is a Guantanamoi “Egyetemen”?? :))

Aszondja “Az USA biztositja a beket es a joletet a vilagnak” ?????????? :DDDDDDDD LOL
Ezt most tenyleg komolyan gondoltad?
Latom szepen megkajaltattak teged ezzel a demagog kulpolitikaval, amit manapsag mar senki nem hisz el az amerikaiakon kivul. Nem remlik, hogy az egyetlen orszag aki a masodik vilaghaboru ota folyamatos hadviselesben all, az az USA? Irakba miert vonultak be? Felszabaditani, igaz? Emlekezzunk csak vissza mi volt az oka az iraki bevonulasnak??? Az, hogy allitolag Irak tomegpusztito fegyverekkel rendelkezett (itt azert csendben megjegyeznem,hogy annak idejen pont az USA adott el nagy mennyisegben fegyvereket Szaddam Husszeinnak). Es talaltak tomegpusztito fegyvereket? Nem, mert nem voltak.

Annak is megvan am az oka, hogy a Nyugat-Europai jolet az nagyreszt az USA-nak koszonheto. Itt a Marshall-segelyre gondolok. Nem ugy volt az am, hogy “jajj gyerekek mi annyira szeretunk titeket, itt van egy par milliard dollar, szorakozzatok jol”, hanem egyreszt az USA igy probalta megfekezni a Szovjetunio es a kommunizmus terhoditasat (tehat valahol erdekuk volt, hogy lefizessek a nemeteket meg a tobbieket), masreszt valahol lelkiismeretfurdalasuk volt, mert ok voltak az egyetlen orszag akik mocskosra kerestek magukat a 2. vilaghaborun!!!