ez van

#80670 Hozzászólás

Mili
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

ez van

tök véletlenül bukkantam rá erre a topikra… és most leírnám hogy velem mi történt anno. Látom már vagy fél éve nem volt hsz, de én azért megosztom rövidke történetem.
2007-ben voltam Tunéziában, Nabeul-ban, ami azért nem egy turista paradicsom, Sousse-hoz és Hammamethez képest. Akkor 17 voltam… amit akkor tettem rettenetesen megbántam már, és így “felnõtt” fejjel visszagondolva, utólag, átkozom magam a felelõtlenségemért.
nagy kék szemeim vannak és sötétbarna hajam, alapvetõen önbizalomhiányos vagyok, így ez a 10 nap eléggé jól esett. a szálloda személyzetébõl jó sokan rám voltak “cuppanva”. folyton udvaroltak. Többen randira hívtak, a pincérek közül. Alig tudtam lerázni õket… “találkozzunk 10kor a medencénél” meg ilyenek. amúgyse jött be a többségük, meg amúgy is a szüleimmel voltam.
Az egyik pincér srác azonban nagyon tetszett. kisfiús arca volt, és nem is volt olyan sötétbörû. Nagyon édes volt. szemezgettünk vacsora alatt. aztán õ is randira hívott, pedig elõször azt hittem nem jövök be neki. Vele elmentem.
A szálloda elõtt taliztunk és én hülye elmentem vele. Persze csak sétálgattunk a városban, megfogta a kezem. alig tudott angolul, úgyhogy nem sokat beszélgettünk. meghívott italra, tehát egyáltalán nem a pénzem érdekelte. Rögtön elsõ este lesmárolt… nem ellenkeztem… sajnos. Félrevonultunk a hotel tövében és romantikáztunk. Õ eléggé fogdosott.. olyan régen volt, hogy már nem emlékszem, elsõ este tapizta le a melleimet vagy késõbbi napokon. Mindenesetre nem hacapacált.
Persze eszem ágában sem volt lefeküdni velem. két dolog miatt: szûz voltam!!! soha életemben nem akartam volna egy arabnak adni kis nyári kaland keretében. soha! a másik dolog, hogy a biológia is közbeszólt, úgyhogy ha könnyûvérû lennék, akkor sem tettem / tehettem volna meg.
Amikor a mellemet tapizta, leráztam magamról, nem engedtem neki. próbált nyomulni, de nem hagytam. aztán belenyugodott, csóknál maradtunk.

Második este ismét találkoztunk, közben étkezések alatt folyton udvarolt nézett, beszélgettünk. õ hívott meg mindig italra, sétáltunk a városban, közben a barátaival is találkoztunk egy helyi bárban, akik szintén felcsíptek fõleg orosz csajokat. kicsit sem volt fura ez.
aznap mentünk le a partra. tök sötét volt, semmi utcai világítás. a part kihalt. én hülye meg lementem. akármit tehetett volna velem!! és erre csak utólag jöttem rá!!!! elkezdett vetkõztetni, de leráztam magamról. mondtam hogy nem akarom. beletörõdött. de mi van ha nem törõdik bele és ott a kihalt tengerparton megerõszakol???
átkozom magam hogy ilyen buta, naív voltam.de 17 éves voltam, teljesen önbizalomhiányos és annyira tetszett, hogy ennyi pasinak bejövök. a tesóm is jól lecseszett, persze nem mondtam el neki hogy kimentem vele a szállodából. igaza volt teljes mértékben.
a többi napon is találkozgattunk, de smacizáson kívül már nem történt semmi. a búcsú elég rossz volt, mert azért tetszett és szerettem vele lenni. telefonszámot, e-mail címét cseréltünk, de csak egyetlen sms-t váltottunk. jött a következõ turnus, felszedett egy másik libát. én ezt jól tudom semmi rózsaszín felhõ. egyértelmû, hogy minden héten más nõvel kavar.
ennyi lenne a történetem. okultam belõle. lehet, hogy nem történt intim kapcsolat közöttünk de én utána pár héttel azon aggódtam, hogy nem a kaptam el tõle valamit…
mindenesetre azért örömmel gondolok vissza arra a pár napra. bizonyos részeket bántam meg, de nem az egészet.