ez van, MINDENKINEK

#201851 Hozzászólás

F Kata

ez van, MINDENKINEK

Még annyit, hogy érdekesnek tartom, hogy ha más válaszol,magyarázatot ad valakinek, az szerinted válasz, vélemény. Viszont ha én válaszolok vagy adok magyarázatot valakinek, akkor az szerinted kioktatás. Tehát neked személyes problémáid vannak velem.Ezek után nem nehéz kitalálnom,hogy ki is vagy. :) Ha te reagálsz az én másnak szóló írásomra, az szerinted természetes mert te felháborodhatsz ezen, de ha én reagálok a nekem címzett sértegetéseidre, szerinted nekem nem áll jogomban felháborodni és válaszolni erre, mert akkor már celebnek képzelem magam pedig csak egy tucatlány vagyok,aki csupán kioktatni akar. :) Gondolkozz már el, és szállj egy kicsit magadba. Neked jogod van csesztetni bárkit, és már elõre sértegeted,mert tudod hogy majd válaszol a bunkóságodra.Válaszoltam,pedig nem vagy rá érdemes azok után amiket már csináltál. De legalább tisztában vagy vele ezek után, hogy engem nem tudsz hülyének nézni.
MINDENKINEK: van itt a fórumon két csaj. Jönni akartak a tavalyi hastánctáborba.Minden szükséges infót megadtam, majd elkezdtek kötözködni,nem tetszett nekik semmi, mindent másképp akartak,mint ahogy le volt szervezve. Itt a fórumon ismertem meg õket,már akkor is mindketten több néven írogattak. Közöltem velük,hogy már nem tudok változtatni az elõre leszervezett dolgokon, és mindenki másnak megfelel minden, két emberért nem fogjuk átszervezni az egészet. Mondtam nekik, hogy ha nem felel meg, akkor sajnos nem tudok mit tenni, legfeljebb nem tartanak velünk.Ajánlottam nekik egy másik tábort.Erre elmondtak mindennek, közölték, rámszerveznek egy általuk szervezett tábort, és itt a fórumon azóta is támadnak ezer néven, ahol csak tudnak.Mindenféle mocskolódó e-mail-eket küldözgettek jó ideig, amely szellemi színvonalukat tükrözi.Nos a tábor nem jött nekik össze, pedig én mondtam,nyugodtan szervezzék meg, szabad országban élünk, sõt,még tanácsot is adtam nekik. Ám ez csak még jobban feldühítette õket, és hát e-mailt már nem mernek írni, mert közöltem velük,sok a rendõr ismerõsöm :) , de itt a fórumon, ahol lenyomozhatatlanok, belémkötnek ahol tudnak,és itt sértegetnek.
Nem lehetek mindenkinek szimpatikus, de normális ember nem írogat ilyeneket másnak, csak ha valami egyéb baja is van vele.Kulturáltan is ki lehet nyilvánítani úgy gondolom, ha valaki más véleményen van,hisz nem vagyunk egyformák, nem gondolkodunk és érzünk egyformán. Nos nem nehéz kitalálnom, kikrõl is van szó, amikor különlegesen kirívóan sértõ üzeneteket kapok.Most jön majd ezer néven gondolom az utálkozó üzenet,hogy ilyen meg olyan vagyok,hogy úgy tûnjön, mennyi ember utál, de ha belegondoltok, rájöttök, hogy mindaz igaz amit írtam, mert egyesek nyilvánvalóan több néven írogatnak itt a nekik nem szimpiknek.