ezért vannak itt…

#426712 Hozzászólás

tamara

ezért vannak itt…

nyugaton egy hülye lányt sem találnának akik szóba állnának velük, ilyen söpredékekkel! ezrek megmondták, írták és ha kell még milliószor elmondják, hogy nigériaival NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
nem tudom miért nem lehet megérteni? abba jobb beleélni magad hogy örökké szeretni fog? és csak érted él? és..majd megadja a pénzed? és majd talál rendes melót? és..míg a halál el nem választ? és hazavisz bemutatni? és közös gyereket akar–tõled is…mert már van neki ezer amirõl te nem tudsz. ne is tudj:) okosan, értelmesen pislogsz és szerelmesen nézel!

majd a verés után.akkor bevallják a csajok, hogy nektek volt igazatok:( aztán elmesélik az õk saját szorijukat is. ahelyett, hogy ne lenne rossz sztori, amit intõ példaként itt megosztanak veletek. elõzzék meg a bajt! de az õõõõ pasija nem olyan. nem hááát.. perszeee és örülnek azok akiket megvert egy nigériai, hogy húúú de jó, mégsem vagyok egyedül ezzel a problémával! nem csak az én bordám tört el:) hanem még száz másik lányé is. juhééé!
szerintetek kellenek ilyen legesleges legalja, mocskos, afrikaiak, akik amerikai befutott sztárokhoz akarnak hasonlítani…egy szalmakunyhóból, bádogházakból menekült senkik egy francia nõnek? vagy egy luxemburginak? és ilyennel fekszetek össze? õ a nagy õ? tényleg? ráadásul embert is ölt már mind…ott fegyverel alszanak…azzal is kelnek. 20 halott fekszik egy utcában! csak!!!néhol azt olvasom, hogy õk milyen ápoltak és tiszták. nincs is rossz szaguk. hát persze. baromira örülnek, hogy itt legalább van víz.

írtátok feljebb, hogy az a lány, akit hazafelé megvert egy feka, lehet, hogy azért volt, mert csak húzta a csaj és a végén mégsem jutott a célba az a faszkalap. kérdezem: egy magyar mikor csinál ilyet? hogy hazafelé pépp éveri a lányt?

ezek vademberek. majmok. azt sem értem, hogy engedik õket ide be az országba… sok king-kong… amerre a szem ellát.
a tigris mindig tigris marad! nem szelídítheted meg! még te sem!