ezt olvasd el banya

#232348 Hozzászólás

Zs2

ezt olvasd el banya

Ismét tanárnõt vertek a cigányok
2007-01-12. 23:34:55

Illusztráció

Cigánykölykök támadtak pedagógusukra a Miskolchoz közeli Hernádnémeti általános iskolájában a napokban. A csoportban támadó csõcselék nemzetiségét nemcsak a hamisításairól hírhedt Vince- féle MTI és az antimagyar ballib média, hanem például a gyáva Magyar Nemzet Online is elhallgatja.

A fiatal, törékeny termetû tanárnõ lábát egyikük megrúgta, míg a másik egy fadarabbal püfölte. Levezetésképp egy iskolatáskát is hozzávágtak.

Harmadik osztályosoknak tartott tanórán az egyik cigány renitens viselkedésével próbált kirukkolni – tájékoztatta portálunkat Kompoltiné Jakab Ilona a B.-A.-Z. Megyei Rendõr-fõkapitányság kommunikációs iroda vezetõje.

A diák közbeszólásaival, viháncolásával erõsen nehezítette az oktatás menetét. A pedagógus kézen fogta a cigánygyereket, a katedrához próbálta vezetni, hátha a tanári közellét visszatartó erõvel hat majd rá. Ezt azonban erõteljesen sérelmezte a diák egyik osztálytársa, egyben barátja, kipattant a padból és belerúgott a tanárnõbe. Az eseménybõl nem akart kimaradni harmadik (11 éves) többször bukott társuk sem, aki egy fából készült szemléltetõ eszközzel támadt a fiatal nõre, aztán egyik osztálytársának táskájával vágta a tulajdonképpeni áldozathoz.

Közfeladatot ellátó személy elleni erõszakot elkövetõ retkek – koruknál fogva – nem büntethetõek, így eljárás sem indulhat ellenük.

(ciganybunozes.com)