F Kata

#201843 Hozzászólás

kérdés

F Kata

Megválaszoltad a kérdést, amit azelõtt tettem fel, hogy a megmentõ sereg a segítségedre akart sietni és bekavart – köszönöm.
Nem azt vontam kétségbe, hogy nem fogod visszafogadni a srácot, EZT EGY SZÓVAL SEM ÍRTAM, ahogy a tartásodban sem kételkedtem. Csak abban nem hiszek, hogy õ már teljesen mindegy neked, saját magad írtad elõször, hogy már túl vagy rajta, most pedig kicsit igazítottál, azt írtad nem közömbös vagy, hanem realista – ez azért már “realistábban” hangzik. Ha pedig az jött le a hozzászólásaidból, hogy azért izzanak még a telefonvonalak, illetve az interneten is bujkálnod kell – ezt te írtad – akkor ez a megfogalmazásod miatt jött le így.
Ha azt mondod a jövõbe nézel, de a csalódás még ott van, csak épp túl fogod élni – azt elhiszem és gratulálok az erõdhöz.
Ha azt bizonygatod, már teljesen túl vagy rajtam, de azért közben még hívogat és a számát sem tiltottad le – az azért kicsit másként hangzik.
Azt pedig légy szíves ne várd már el mindenkitõl, hogy betéve tudjuk a történetedet, arra válaszol és reagál az ember, amit beírsz. Nem olvashatok a gondolataidban.
Remélem kicsit jobban megérted azok álláspontját is, akik nem ismernek téged kívülrõl – belülrõl, azt hiszem vannak ezzel így páran.