F Kata

#201852 Hozzászólás

nem hastáncos

F Kata

Szia,
ha úgy gondolod, hogy csak az a 2 megsértett lány lehet ellened, akkor az azért enyhe arroganciát tükröz, talán beletörõdhetnél végre, hogy másnak is lehetsz nem szimpatikus, ehhez nem kellett feltétlenül ismerni téged, a hozzászólásaid elegek.
Nejmi szenved? Na persze, 2 csajt húzott, talán még többet is, kiválaszotta a pénzes angolt, aki ejtette, erre össze-vissza kapkod és próbálja a “maradékhoz” visszahízelegni magát, vége a szezonnak és biztos nem pénzeli senki.
Elhiszem hogy felvilágosult 30 éves tapasztalt nõ vagy, akkor valószínûleg tudod is a lelked mélyén, hogy miért akarja magát visszahízelegni, és hogy valószínûleg nem csak hozzád. Hogy ez miért jó az egódnak azt nem tudom. De a szóvirágaid mélyén azért ott rejtõzik az igazság.
Gondolom az új barátod örül, hogy még mindig itt téblábolsz a fórumon, meg megy a telefonálgatás, dehát te tudod.
A sértegetésekrõl meg csak annyit, hogy te vagy az aki mindig kiakad az ellenvéleményeken, ENNEK ELLENÉRE MINDIG ITT ÖNTÖGETED KI A LELKED, aztán megy a nagy ártatlan csodálkozás. Meg a számonkérés, hogy ugyan miért nem tudja mindenki kívülrõl a sztoridat, jaj, mi más dolgunk is lenne.
Ha nem óhajtasz támadásokat, akkor ne itt tárgyald ki a magánéleted, ne adj támadási felületet – ennyi. Ezt már egy 5 éves is tudja, hogy az Interneten nem kell kitárgyalni a legfájóbb dolgaidat, fõleg ha még sumákolsz is.
Az meg hogy kiadtad a neved itt, a te bajod. Senki nem kötelezett rá.