Fáraónak

#237677 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Fáraónak

Részben megkövetlek!!
Tényleg a nemtudomhány hozzászólásom között egy hozzászólásomban fellelhetõ a listás szavazás.
Ez a következõ:
“Ha tisztában lennél a magyarországi választásokkal, akkor tudnád, hogy mi a listás szavazás. Felvilágosítalak: Listás szavazáson köznapi értelemben az országgyûlési választás listás szavazását értik, és ezt 2006-ban a Maszop-Szadesz koalíció magasan megnyerte. Ez a listás szavazás dönti el az országgyûléi képviselõk összetételének kb a felét.”
Ez az állításom azonban IGAZ.
Ugyanebben a hozzászólásomban még írtam utána egy TEÓRIÁT eltúlozva. Ugyanúgy eltúloztam, mint jelen topic-ban néhány hozzászólással ezelõtt Sáfrány Tibornak címezve azt, hogy ha a Jobbik kerül hatalomra, akkor majd mászkálhat mindenféle hivatalba igazolásokért, mert különben elviszi a rendõr. Érdekes módon a Tibor ezt meg is értette, hogy ez egy PÉLDA, és nem a biztosan bekövetkezõ VALÓSÁG. Te ezt abban a topic-ban viszont komolyan vetted, és elkezdtél mindenfélét írni rá, én meg hagytam, mert elkönyveltem magamban, hogy menthetetlen vagy. Ehhez a topic-hoz többet nem is szóltam hozzá, ha jól látom. Egyébként a hozzászólásom 80%-a nem errõl szólt. Valószínûleg ezért nem emlékeztem arra, hogy valamikor is írtam a listás szavazásról.
Egyet viszont – visszanézve a régi topic-ot – megtanultam. Azt, hogy valószínûleg tényleg létezik bérfórumozó:) Sõt azt is megtanultam jelen írásodból, hogy a Fidesz kormány alatt a Miniszterelnöki Hivatalban kellett jelentkezni annak, aki bérfórumozó akart lenni:)
Jó lesz ezt még tudni:)