Farkas úrnak!

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika mauritius Farkas úrnak!

#73595 Hozzászólás

Laci bácsi

Farkas úrnak!

Megnéztem a lapodat, és most úgy vagyok vele, mint a bomba nõvel amikor sejtetni engedi azt ami még nem látszik. A Mauritiust bemutató oldalon (is) kevés a kép, és különösen kevés a kinagyitható.
Gondolom többszáz képed van róla, nem kéne “sajnálni”, legfeljebb valami felirattal(ahogy teszik néhányan)védeni. A Bruneit bemutató oldalon kicsit jobb a helyzet, de minimum ötven darab kép kellene, bár ott a szövegbõl kiderült, hogy másra tartogatod a képeidet. És több élõ dolgot, embert vagy állatot bemutató kép jobban érzékeltetné, hogy hol is vagyunk, mert a táj hiába nagyszerû, kis tulzással bárhol lehetne. Ez persze csak egy vélemény, és az sem szakmabeli, de szerintem ma nagyobb a “kereslet” a tényeket bemutató képekre, mint a mûvészi, ihletett pillanatokra. Ha sok nézõt szeretnél a lapodra (ez pedig így van ) akkor a populistább irányzatnak is engedni kell.
Most kieresztettem a szellemet a palackból, kiváncsi vagyok a mások véleményére is, az sem baj ha teljesen más mint az enyém. Bocs, ha nagyon kritikusnak látszok …