Feleseg

#186643 Hozzászólás

usa

Feleseg

Ket eve vagyunk egyutt, de csak 3 honapja hazasok. A parom cegenek dolgozok, rendszeresen hetfotol szombatig, neha vasarnap is, berem heti fix. 375, ez azt jelenti, hogy hetfotol pentekig vagyok fizetve, de pl. legutobb labor day hetfon volt, amikor is nem volt munka, igy termeszetesen csak 300-at kaptam. A munkaidomrol, reggel 8-kor vagy uton vagyok, vagy mar a munka teruleten. A nap vege pedig teljesen kerdeses, de nem hamarabb, mint 4:30. De lehet este 8 is. Sot, a telen nem volt titkarnonk, igy mikor 5 korul hazaertem, kezdtem el gepelni a hivatalos leveleket, melyek meg szamomra is neha alig olvashatoak. S mult osszel volt ugy, hogy reggel elmentem dolgozni, 5-re hazaertem, gyors tus, irany suli, 9:30-kor haza, csere vissza munkas ruhara, irany az iroda epulet, aminek megkaptuk a szerzodeset festesre. Rendszerint reggel 1-kor ertem haza. S masnap ugyan ugy kezdodott a nap. 3 hete mutottek ki a bolcsesseg fogamat, ami mar gyulladt volt, de majdnem tunet mentes. Egyedul mentem, en vezettem a kocsit a negy kozseggel arrebb levo fogdokihoz, akit ajanlottak, leven nincs egeszseg biztositasom. A mutet utan az elso utam egy talalkozo a ceg egyik munkasaval, megbeszelni a kovetkezo napi teendoket. Mar amennyire tudtam beszelni. A kovetkezo, elmenni a Home Depotba felvenni egy kis anyagot a masnapi munkahoz. Ami egy kis emelgetest jelent csak. Majd elvittem haza az anyosomat, aki addig a parom irodajaban volt, mert o is besegito csaladtag. Ezutan elmentem kivaltani a fajdalom csillapitot, s az antibiotikumot.
A paromnak van egy lanya, aki 8 eves kis banya, minden masodik hetvegen nalunk van, nem ritkan hozza szinten egesz hetvegere egy baratnojet a sok kozul,mindkettojuket en latom el, mert a parom imad csak agyban hevereszni, igy ra nem szamithatok. Haztartast en vezetem egyedul, a paromra annyira nem szamithatok, hogy hozzon egy doboz tejet az uzletbol. Haztartasunk annyit jelent, hogy ket szintes haz, plusz a kert, ahol annyi a segitsegem, hogy a spanyolok lenyirjak a fuvet, de nem vagnak sovenyt, sopornek lombot. Ja, annyit elmondhatok, hogy kb. ket hete nem kell teregetnem, kaptam egy szaritogepet.
Csak ennyi…
Hogy miert csinalom? Mert szeretem a parom. Valamint a hazat csak bereljuk, de jo lenne ha torleszto reszletet kellene fizetnunk, nem pedig berleti dijat. Hiszek abban, hogy kozosen epithetunk egy jobb jovot.
Mellesleg otthon havi 65-ot kaptam kezhez, mielott kijottem, telente sieltem, nyaranta kirandultam, volt kocsim, igen jofajta mobilom, szoval jo eletem. En a kalandert jottem, csak aztan Ot talaltam. S addig, amig szeret, s o is kuzd velem, egyutt leszunk. Ha o feladja, en is. S nem akarok angyal kepet festeni magamrol, de nem szandekozom vinni tole semmit, ami nem az enyem, amit nem en vettem, nem en kaptam.

Johet a mocsokzapor.

AM