Felháborító

#437140 Hozzászólás

Ahmet

Felháborító

Mi a véleményetek arról, hogy Európában, Amerikában és Magyarországon is kínozzák a nõket? Nem kínozzák?! Dehogynem. Aki nem hajlandó végrehajtani az öncsönkítást, azt a társadalom kiveti magából, bolondnak nézik, állást meg talán csak utcaseprõként kap. A nõk testének nagy részét egy forró ragacsos anyaggal kenik be, majd lerántják. Több szervezet tiltakozott már, de a kormány (nõk alig vannak benne) álláspontja szerint nincs semmilyen kínzás magyarországon. Néha igen fájdalmas mûtétekre is rákényszerítik a férfiak a feleségeiket illetve barátnõjüket. Ennek során egy vegyi anyaggal teli zacskót helyeznek el a nõk bõre alá, a test több pontján.
Továbbá arra is kényszerítik a nõket, hogy balesetveszélyes cipõkben járjanak, valószínûleg azért, hogy könnyebb legyen utólérni õket, ha szökni akarnak, bár ezt tagadják, mindenhol az országban. Jellemzõ az is, hogy a vidékre jellemzõ igen hideg téli idõjárás ellenére is a nõknek olyan ruhákban kell járniuk, amik nem, vagy alig védenek a környezet viszontagságaival szemben.

És a világnak ezen része, mely magát civilizáltnak és az emberi kultúra egyedüli letéteményesének, titulálja követeli, hogy a muszlim nõk vegyék le a fejkendõt.