Felreertes…

#216741 Hozzászólás

CA

Felreertes…

High aPark – ezer bocsanat hogyha felreertetted amit irtam vagy ha nem voltam 100% vilagos. Bocsanat.
Igen, mstrawberry Teaching Assistant csak diakoknak van! Mint a research Assistant.- Eloszor az egyetemre felvettek mint diakot. Ez azt jelenti hogy diak lehetek ha van penzem. Evi $18 ezer. Mivel ez nem volt, a masik megoldas hogy mint Teaching Assistant dolgozom. Ezek az allasok CSAK egyetemi diakoknak vannak fentartva. Szoval elobb az egyetem vegyen fel- es utanna kapsz allast konnyen. Ezert mondtam hogy a megoldas egyetem. Remelem most mar tisztaztam :-)
mstrawberry jo infot adott- szoval jelntkezz egyetemre- valsz a szakot, diploma forditas- TOEFL GRE (igen az angol resze a GRE-nek nem nagyon fontos– de a TOEFL jo eredmenyed legyen- van egy minimum amid meg kell legyen). Jelentkezessi lapal kuldened kell valami penzt- altalaban $30-$40, szoval ha tobb helyre jelentkezel egy kisse sokba kerul..
Ajanlom hogy gyere ki mint turista es nezz korul- ha van ra lehetoseged. Sokat segit ismerkedni tanarokkal- konferencian. Sokat jelent ha van egy tanar aki itt kint ad refernciat. Nem szukseges- de jo. Es ha vegeztel egy ket kutatast netan irtal egy ket cikket- diploma munka… jol jon :-).
Sok sikert.