Ferinek

#193851 Hozzászólás

Ferinek

Lehet hogy kisse letaglozonak tunt africsiga beirasa, de sajnos tokeletes tukrozte a lehetosegeidet a jelen helyzetedben. Kanadaba egyebkent varja a bevandorlokat, de egy pontrendszer alapjan ahol 67 pontot kell elerni. A pontokat kulonbozo dolgok alapjan adjak, mint elozo munkagyakorlat hossza= neked szinte nulla, iskolai vegzettseg ami nalad kozepsuli ami minimalis pont, nyelvtudas ami nalad kozepszint nem sok pont. Ezenkivul pont kaphato a hazastars felsofoku vegzettsegere nalad ez szinten nulla, plusz kanadai rokonra. Ja es a bevandorlonak be kell mutatnia 10 ezer kanadai dollart mint toket, amibol magat es a csaladjat eltartja az elso 6 honapban.
Altalaban egy olyan parnak ahol a par mindket tagja diplomas jol beszelik az angolt es van min 4 ev munkatapasztalatuk van azoknak jo eselye van a bevandorlasi vizum megkapasara. Viszont akinek ebbol semmi sincs annak eselye a nullahoz igen kozel all. Viszont tanulovizumot lehet kapni a te esetben is.
Plusz ha kijosz tanulni akkor a diploma utan dolgozhatsz itt es utana a bevandorlasit se lesz nehez megkapni.
Ha ez nem megoldhato szamodra, miert nem probalsz elobb 1-2 evet eltolteni valahol az EU-n belul? mondjuk angliaban? EU tagorszag allapolgarakent dolgozhatsz ott, tanulod a nyelvet munkatapasztalatot szerzel penzt gyujtesz aztan ugy mar sokkal konnyebb tovabblepni ha meg akarsz majd.