Feszitett

#302339 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Feszitett

Nagyon. Felteve ha aludni is akarsz.
1. Az erkezes es indulas napjat ne szamold. Tehat Melbourne egy nap.
2. Ha szerencsed van es nagyon ugyes is akkor minimum ket napot lecsphatsz a sydney-i tartozkodasodbol a repkedes miatt. Az Ayers Rock-nal is valoszinubb, hogy 1-1.5 napod lesz. Nap 4-10 maximum 5 napod lesz de ehez szerencse is kell mert mi van ha nem kapsz repjegyet?
3. Sydney-Brisbane 1000 km, 12 ora folyamatos autozas vagy ket nap ha nezelodni is akarsz egy keveset. Brisbane [ Gold Coast es Sunshine Coast ] 6 nap minusz a repulesed napja Cairns-be. Hova teszed a kocsit addig? Lehet egy iranyba is berelni de az sokkal dragabb igy.
4. 18-dik nap leszallsz Cairns-ben es masnap visszarepulsz. [ nap 19. ] A cairns-i repuloter [ 6 km a varos kozponttol ] es a down town kozott nincs oserdo. Az oserdo a Daintree River folott kezdodik ami kb 130km a reptertol ha kocsit berelsz ott is. Drotos komp van es krokodilok sutkerezhetnek a folyo parton akarhol. Ha atmentel a folyon, onnan kb 160 km utan [ Cape Tribulation ] megszunik az aszfaltos ut. ( de nagyon finom barramundi-t ehetsz a fogadoban az ut vegen )
Ha sporolni akarsz akkor felet-harmadat csinalod vegig a tervednek es visszarepulsz a kovetkezo evben megnezni egy masik reszet Ausztralianak. Amit akarsz az teljes mertekben penzpocseklas.
AR