finnek

#232332 Hozzászólás

Zs2

finnek

“Rasszista” finnek: Romák a börtönökben: “rasszista” könyv!

Hogy lássuk, ez mennyire csak a biberálisok által satuban tartott Magyarországon van így, nézzük, hogy Finnországban mit ajánanak a fegyintézeti dolgozókat (börtönõrök stb.) felkészítõ iskola hallgatóinak: kifejezetten egy könyvet, “Romák a börtönökben” címmel. Talán nem véletlen az, hogy a romák “kiérdemeltek” egy róluk és börtöneikrõl szóló TANkönyvet Finnországban, nem? Abban a Finnországban, amely írd és mondd 8, nem finn állampolgárságú zsidót küldött vissza a náci Németországba a II. VH idején. Abban a Finnországban, ahol a 6%-ot kitevõ svéd kisebbség nyelve második államnyelv. Nesze neked “rasszizmus”!

Vajon miért nincs az, hogy Finnországban, szemben a fent vázolt két magyar esettel, az esetbõl nem született irdatlan botrány? Talán oka lehet ennek az, hogy Finnországban a közgondolkodást, médiát nem a zsidók tartják a markukban? Ki tudja.

A mû honlapja a http://www.vhkk.fi/romanit_suomen_vankiloissa.html alatt található. Ahogy látható (ha követkjük a fõ honlap linkjét), a honlap a HIVATALOS, büntetésvégrehajtási intézményekben dolgozókat képzõ iskola honlapja. HIVATALOS TANKÖNYRÕL VAN TEHÁT SZÓ, NEM VALAMI “RASSZISTA” FÉRCMUNKÁRÓL!

Kapcsolódó cikk: Poriban mindenhonnan kitiltják a cigányt