Fiúk,

#119517 Hozzászólás

Lia1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Fiúk,

azaz Csaba és Konzul! (Remélem, a Konzul nem nõi fórumozót takar – ha igen, bocsánat.:-))

Mindkettõtöknek nagyon köszönöm a jótanácsokat. Apróságok, de mégis fontosak. Szóval, köszi.

Csaba, azt már én is hallottam, hogy a közlekedés … hogy is mondjam … kissé sajátságos. Az egyik barátom jó néhány évvel ezelõtt volt Péterváron, õ mesélte, hogy a dugóban álló autók közül egy-kettõ úgy oldotta meg a problémát, hogy egyszerûen felhajtottak a járdára és úgy söpörtek tovább. :-) Hogy van gyalogos is? Az senkit nem érdekelt.

Hát, én csak egy egyszerû, sima nyaralásra mennék, a túlélõ túrát majd inkább nyugdíjas éveimre halasztom, amikor már minden mindegy. :-)

Konzul, nem tanár vagyok – bár 18 évesen megfordult a fejemben egy akkor nem párosítható kémia-magyar szak -, így nem velük érkezem. :-) Apropó, miért szükséges a tanároknak ez a beszélgetés? Annyira nincsenek tisztában a helyi viszonyokkal? Vagy jobb félni, mint megijedni alapon inkább legyenek tájékoztatva?

A telefonszámot köszönöm, nagyon hasznos, de remélhetõleg nem kerül sor a használatára, mindenesetre felírtam. Van valami elõhívó ott, vagy csak simán be kell billentyûzni? (Azért kérdezem, mert pl. Dél-Amerikában egy helyi szám elé a fülkében valamilyen elõhívót kellett nyomni, annak ellenére, hogy abból a városból telefonáltam, amit hívtam. Igen, tudom, ez Európa, nem Dél-Amerika …. :-))

Mindkettõtöknek szép napot kívánva,
Üdvözöl:
Lia