Flashnek

#152984 Hozzászólás

petra

Flashnek

Köszi a gyors választ!
Biztosítást mindenképpen szeretnék kötni, még ha sokba is kerül, az OEP-esben nem bízom annyira. (Csak zárójelben mesélem el, hogy amikor 2 évvel ezelõtt Spanyolországban jártunk, már mint EU tagok, simán kekeckedtek velünk a rendõrök és meg akartak büntetni minket, mert nem volt nemzetközi jogosítványunk, (ami az EU tagoknak nem kell) hiába mondtuk nekik hogy mi már beléptünk, ingatták a fejüket…)
Még egy kérdésem, ha lehet, ATM ügyben: Milyen összeget célszerû egy alkalommal kivenni? Gondolom nem jó sok pénzzel rohangálni, viszont valahol azt olvastam, hogy elég borsos összeg egy pénzkivétel. Kártyával gondolom nem nagyon lehet fizetni a szállásokon, falusi boltokban, csak nagyvárosi boltokban. Te hogy oldottad meg?
Hasi-tasi-t terveztem, hogy viszek, de most elgondolkodtattál. Viszont ha mindent a tatyómban tartok és az eltünik, akkor mindenem benne van (volt), haza sem tudok jönni. Eszembe jutott valami: köztes megoldásként a nadrágom oldalzsebét nevezem ki erre a célra, így csak fürdésnél kell vigyáznom rá.

És tényleg vagdosom már a centit… :)