Gabor

#254356 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Gabor

te megint tevedsz jo nehany fontos dologban.

“A “te” kormanyod is abban erdekelt, hogy magyarban minel korruptabb legyen a vezetes, mert veluk lehet egyoldalu uzleteket kotni!” – Ne keverd ossze az USA kormanyat magan uzletekkel. Ha azt mondtad volna, hogy a Verizon, vagy az AT&T vagy valamelyik mas magan uzlet erdeke a korrupt magyar kormany, abban igazad lehetett volna. Egyebkent abban sem, hiszen ezek kozul az uzletek kozul, ha csak egy kap hozzaferest a magyar piachoz, akkor a tobbiek inkabb azt kivanjak, hogy NE lenne korrupt a magyar kormany, mert akkor mindenki hozzaferhetne a piachoz es mindenki versenyezhetne, ahogy pl. itt az USA-ban is versenyeznek es ezert kerul nekem 2 centbe Magyarorszagot hivnom a mobil telefonomrol.

Tehat te folyamatosan osszekevered az amerikai kormanyt magan uzletekkel. Az amerikai kormany nincs benne semmilyen uzletben, kiveve a level kihordasban. A United States Postal Service az egy allami ceg, ami mellesleg versenyez a szabad piacon a Fedexel es a UPS-szel, hogy csak a ket legnagyobbat emlitsem. Itt nem ugy van mint Europaban, hogy a legitarsasagoktol a tomegkozlekedesen keresztul a tavkozlesig, vagy az energiaig minden allami vallalkozas. Itt SEMMI nem allami vallalkozas, minden magan!

Egybekent minden vallakozas szeretne monopol helyzetbe kerulni (magan es allami egyarant), ami termeszetes. Azert vannak a politikusok, hogy ezt megakadalyozzak a torvenyekkel. Ez a dolguk, EZ AZ EGYETLEN DOLGUK!!!!!!

Ezt jol jegyezd meg:

A POLITIKUSOK EGYETLEN DOLGA A SZABAD VERSENY ES AZ EGYENLO ESELYEK GARANTALASA ES A TORVENYEK BETARTATASA. Semmi mas! Minden mast megold a szabad piac es a magan vallalkozasok.

Persze nalatok a politikusok erre is keptelenek! Ahogy mondtam, nalatok a politikusoknak osszesen ket feladatuk van:

1. Hazudni barmit annak erdekeben, hogy megvalasszanak.

2. Osszelopni, csalni, sikkasztani annyi penzt, amennyit csak lehet a 4 ev alatt, amikor ugyis picsan rugnak.

Az USA es Anglia osszehasonlitasban az egeszsegugy tekinteteben az USA magasan veri Angliat, de minden mas orszagot is a vilagon. Megegyszer mondom: Ha te elhiszel mindent, amit Moore eled talal, akkor csak magadat hibaztathatod.

Fogadok veled 1000$-ban, de ha akarod tobbe, vagy kevesebbe, ahogy a penztarcad engedi, hogy minden Moore fele ervet apro miszlikbe szedek. Ingyen nem fogom csinalni, mert idobe tellik, sorry. Neked 1.5 oranyi idiotizmus van a felyedben, amivel Moore teletraktalt es amiert fizettel neki 10$-t a mozijegyert. Nekem ha fizetsz 100$-t akkor elmondom az igazsagot. Ugye az igazsag legalabb tizszer tobbet er, mint a hazugsag, nem gondolod? Sajnos nekem elovezetni az osszes adatot, ami cafolja Moore-t bele telik legalabb egy oraba es ingyen nem dolgozok meg neked sem, sorry! Vagy fogadhatunk is, ahogy tetszik.

Nem tudom honnan gondolod, hogy tobbet tudsz az amerikai egeszsegugyrol, mint en, amikor a felesegem abban dolgozik es szamtalan nyugat-europai orvos dolgozott alatta, akik mind jo barataink, ugyhogy elmondhatom, hogy jobban ismerem az europai orvosi ellatast, mint a legtobb magyar. Persze te lattad a Moore filmet, ugyhogy te biztos jobban vagy tajekozva:) Szoval fogadni akarsz egy ezresben, vagy csak fizetsz egy szazast az igazsagert?