Gabor

#397344 Hozzászólás

krisz13
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Gabor

Megerdeklodtem pontosan a Railpass-t,es a buszjaratokt is.Elosszor talan a Railpass-rol:Nem lehet Japanban venni,es kulfoldon is altalaban fel kell mutatni az utleveledet hogy te nem rendelkezel vizummal,tehat egyszeru turista vagy.Van 7-14-21 napos jegy,az olcsobb valtozat arai:28.300yen-45.100yen-57,700yen.Egyebkent ez a neten is megtalalhato 11 nyelven a:
http://www.Japanrailpass.net cimen.Ugyanitt olvashatsz arrol is hogy hol lehet hozzajutni. Az aktualis shinkanzen /gyorsvasut/ arakat lasd a http://www.jr-central.co.jp/service.nsf/price/nozomi_price
Az ott latott abran a vizszintes es a fuggoleges nevek megeggyeznek,vagyis a sorrend ugyanaz.Fentrol-lefele:
TOKYO:SHINYOKOHAMA:NAGOYA:KYOUTO:SHINOSAKA:SHINKOBE:OKAYAMA: HIROSHIMA:HAKATA Az egyes negyzetekben 2 osszeg szerepel,ezek osszege a jegy ara. pl Tokyo-Osaka 8510+6210=14.720 yen. A jegyarak csak ODAUTRA SZOLNAK,NEM RETUR.Tehat erzesem szerint erdemes a railpass-t megvenni az altalad gondolt idore,mindenkeppen megeri. Utoljara a buszjaratokrol:itt is inkabb egy cimet adnek:
http://www.jrbuskanto.co.jp ezek az oldalak angolul is olvashatok,kulonbozo jaratok,turak vannak,legjobb szemelyesen az egeszet atbongeszni,es a legmegfelelobbet kivalasztanod.