Gabor baratom

#254362 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Gabor baratom

szoval ezek szerint nem a szabadverszeny tette az USA-t a legfejlettebb ipari orszagga a vilagon, hanem a ipari kemkedes a kormany altal – legalabbis a Magyar Nemzet szerint.

Gabor, kedves, ajanlom neked, hogy higgyel el minden egyes szot, amit az europai mediaban hallasz, ami amerika ellen szol. Nagyon ajanlom, hogy higgyel el mindent, az utolso betuig. Tudod miert? Mert ez az egyetlen garancia arra, hogy Europa soha nem zarkozik fel Amerikahoz es soha nem veszeleyezteti az amerikai hegemoniat, tehat Amerikanak nem kell Europara ugy tekinteni, mint versenytarsra.

Az amerikai gazdasagi hegemoniat, csak olyan kulfoldi gazdasagi rendszer veszelyeztetheti, ami hasonloan fejlett, mint az USA gazdasgi rendszere. Mindaddig, amig a ostoba, agymosott europaiak meg vannak gyozodve arrol, hogy az o szocialista rendszeruk, jobb, mint az amerikai szabadpiaci rendszer, addig garantalt, hogy meg csak meg sem kozelitik Amerikat.

Tehat, ugy igaz, ahogy mondod. Teljesen egyetertek veled. A szabadpiac egy tragikus rendszer, az emberek Amerikaban eheznak, nincs penzuk eu biztositasra, az allamadossag az egekben van, a gazdasag osszeomlasa mar csak honapok kerdese. Az egyetlen oka, hogy az USA meg fennt tudja tartani a LATSZATJAT, hogy egy gazdasagi hatalom, az csak annak az eredmenye, hogy a NSA ellop minden gazdasagi titkot a franciaktol es a magyaroktol.

Nem kell aggodni azonban ez mar nem tart soka. Az NSA lebukott, vege az ipari kemkedesnek es minden amerikai ceg tonkremegy nehany honapon belul es Magyarorszag atveheti vegre a vilagelso poziciot a gazdasagban. Yes!

En pedig ezzel kiszalltam ebbol a topikbol, mivel rajottem, hogy azzal, hogy az amerikai rendszer elonyeit hirdetem egy forumon, amit europaiak olvasnak, semmi jot nem teszek Amerikanak, epp ellenkezoleg. Artok Amerikanak azert, mert megertetem az agymosott europaiakkal, hogy mi az o problemajuk es igy megadom nekik a lehetoseget, hogy ok is megismerjek es kovessek az amerikai modellt, ami egyedul Europanak valna a javara, de amibol Amerika semmit hasznot nem latna.

Nekem sokkal inkabb celom, hogy Europa minel nagyobb szarban, nyomorban legyen, hogy a muszlimok vegyek at a hatalmat es a liberalisok/szocialistak/zoldek tegyek teljesen tonkre a gazdasagot a muszlimokkal karoltve, mivel akkor az itteni baloldal nem tud ujjal mutogatni Europara, hogy nekunk is azt a rendszert kellene kovetni.

Tovabbi sok sikert kedves europai olvasoimnak, LE A SZABADPAICCAL!!!!