Gabri / Szozopol

#113134 Hozzászólás

KikiGirl

Gabri / Szozopol

Szia Gabri!

Mi is Szozopolba megyünk július végén, 2 hétre, a wizzair-ral Burgaszig.

Interneten néztem a szállásokat, az a baj, hogy a legtöbb helyen nincs ár, telefononon pedig az angol nyelv hiánya – részemrõl pedig az oroszé – megakadályozta a kommunikálás lehetõségét. De azért így is sok szállásárat sikerült megtudnom. Az elsõ lehetõség, a Danche House, 2+1 ágyas szoba közös WC-vel egy másik szobával 20 Euró, saját WC-s 30 euró. 50 m-re van a Harmani strandtól, vagyis nagyon közel.
A Golden Fish Hotel – a két strand között, az újvárosi “nyúlványon” helyezkedik el, 3 fõre 41 Eurós svédasztalos reggelis apartmant ajánlott, és azt mondta, hogy ingyen elhoznak minket a reptérrõl és vissza is visznek. Nagyon szimpi a tulaj. A Kunevi magánház szintén az újvárosi “nyúlványon”, mindkét strandhoz közel, 30 Euróért ajánlott egy apartmant, képeket láttam róla, nagyon szépek a szobák. Itt is hûtõ, TV, légkondi.
Hotel Durna: 30 Euró/3 fõs szoba, saját WC, fürdõ, óváros, ez olyan szállás, mint amilyet János leírt, ha az ablakból leejtesz egy papírt, a tengerbe esik.
Hotel Maria-Antoaneta, szintén 30 Euró/apartman. Ez az újvárosi részen van, a strandtól talán a lehetõ legmesszebb, viszont csodálatos kilátás a tenger kikötõi részére.
Villa Horizont 3 csillagos szálloda, elég klassz, ez Szozopolból kivezetõ út déli részén helyezkedik el, tehát a központ elég messze esik tõle, de közvetlenül a tengerparton, nagyon mutatós szálloda, szépek a szobák, mindennel felszerelt, 35 Euró.
Dimitrova Nyaraló: 3 emeletes szálloda? vendégház az újvárosi “nyúlványon”, egy 3 ágyas szoba közös WC-vel, fürdõvel 24 euró.
Hotel Zora: Csodálatos kilátás a tengerre a felsõbb szintekrõl, 4 emeletes, nagyon szépek a szobák a képeken, itt is TV, hûtõ, saját WC, fürdõszoba. Nem túl közel a strand, de nem vészes. 10 Euró/fõ/éjszaka.
Kristian Hotel. Saját uszómedencéje van, szépek a szobák, mindennel felszerelt, de messze a strand. 50 Euró/éj/apartman.

Vannak még ajõnlataim, mint már írtam, a létezõ lehetõ legtöbb infót begyûjtöttem, de így is gondban vagyok. Mi legyen, strandközelség, de kevésbé komfortos szoba, vagy mindennapos túra, de minden komfort a szobában?