gavriel-nek

#237371 Hozzászólás

gavriel-nek

Termeszetesen sok mindennel eggyet lehet erteni amit leirtal, de nem mindennel. Peldaul azzal, hogy ha tenyleg az utolso pillanatban kell foltenni (ahogy te irod) a teteket arra a 9-10 szamra akkor szinten vesztesz par masodpercet mert ezek a szamok barmilyenek lehetnek (marmint nem egy csoport pl.1-12)es ha meg tetek szerint is csoportositod, nos ez kozelebb van a lehetetlenhez mint a lehetsegeshez. Az en esetemben a cylinder forgasa (onmagam ismetlem) teljesen konstans (ha akarod csak neked leirom de nyilvanossag elott nem,add meg az emailedet), gond viszont abban van hogy 10 bol kb 3-4x a golyo a beeses helyetol szamitva meg tovabb pattog a lamellekon, ilyen esetben eleve vesztesz. Megmarad ugyan az a 6-7eset a tizbol, viszont nem lehet elfelejteni, hogy az egesz olyan gyorsan tortenik hogy megallapitani a valos beesesi helyet nagyon nagyon nehez.Meg azt nem irtad le hogy mihez szamolod az utolso 3-4 kort. Mert hogy nem mindig ugyanoda esik be az tuti (az igaz hogy nagyjabol ugyanannyi ido alatt teszi meg az utolso koroket mint az elozo korben,de mivel mas volt a kezdeti sebesseg ezert eleve mashova esik be,nem?). Ez nalam mar szinten meg van oldva, kerem a te elmeletedet.
Van egy olyan erzesem gavriel,hogy ami nalad ismeretlen az nalam ismert,illetve forditva. Szerintem mi osszehozhatnank valamit!Meg egy kerdes:nalatok mennyi ido telik el az utolso tet megtevesenek lehetesegetol a golyo beeseseig?
X-mannak, legy szives hagyjal fel ezzel a amerikai dicseretmaniaval.Voltam kint nalatok es az ossze mernok akkikel talakoztam, vagy azsiai (foleg india) vagy kelet europai. Egy amerikai szuletesu nem volt. Olyan erzesem volt hogy az osszes tobbi vagy tokk buta vagy menedzser (mi ezt ugy mondjuk CSALO). Ennyit az amerikaiakrol.
Udv mindenkinek.