“Gaztettek”

#278667 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

“Gaztettek”

“A magyar VII.kerületi szadeszos buliról mi a véleményed?Biztos utánajártál már.

Én azt gondolom-meg egy cimborám-,hogy azért nem akarsz ilyesmivel foglalkozni,mert ezek az ügyek az általad favorizált szadesz és a hozzá hasonló-egyezõ ideológiai csoportok kudarcai,gaztettei.”

Tibor, engem nem erdekel egyik magyar partnak sem a simliskedesei. Engem egyedul a part politikaja erdekel. Miert? Azert, mert mindegyik part simliskedik, foleg az, amelyik epp hatalmon van, tehat ez alapjan nem lehet kulonbseget tenni koztuk. Egyebkent Mo-nak nem az a legnagyobb baja, hogy egyik-masik politikus ellop nehany szaz milliot. Az ilyesmi csepp a tengerben! Mo-nak az a baja, hogy nem jo gazdasagpolitikat folytatnak a kormanyok. Te kiakadsz azon, hogy valami balfasz osszelopott maganak valami ingatlant… fantasztikus! Mi ez ahhoz kepest, hogy az allam ellopja az osszes dolgozo ember fizetesenek a felet, minden evben, minden honapban?

Ami Friedmant illeti: Jobban kellene ismerned a temat, akkor tudnad, hogy Friedman a gazdasagi lelassulas/valsag idejen az allami beavatkozast javasolta, tehat ami jelenleg tortenik minden orszagban – allami beavatkozas – az pont a Friedman fele megoldas.

A vallalkozasunkkal kapcsotalban Zoli ur leirta a lenyeget. Persze elfelejtette hozzatenni, hogy az o lelkesedese is csak addig tartott, amig nem kellett neki is dolgozni valamit:)