Gettok

#317604 Hozzászólás

Bram
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Gettok

A gettok nem gettonak epultek hanem azza valtak.
The most obvious factors responsible for the creation of ghettos are: (demokratikus programok) Rent control, welfare, zoning laws, non-diversified economies, and questionable programs such as the Community Reinvestment Act. Public welfare, if misused, can cripple the individual’s desire to attain a better education and a higher station in life. In Great Britain, for example, whole families for several generations subsist entirely on government subsidies. Apparently there is no stigma attached to being unemployed and shiftless.

Read more: http://www.bukisa.com/articles/

BK eszre kell venni hogy a globalis kapitalizmus nem minding egyezik meg a konzervativ vagy neokonzervativ politikaval. De itt a hatartalan szo gondolom kortaltant jelent. Ki szabja meg a hatarokat? Ki akar hatarokat? Az akinek kevesebb van, allandona korlatozni akarja azt akinek tobb van.

Aki tobbet kapott nagyobb a felelossege. Ez igy igaz, azert van az hogy a magan adomanyok toluk jonnek nagyon nagy szazalekban. Amikor a szocialis filantropiarol beszelunk akkor a konzervativak sokkal tobbet adnak mint a liberalisok, ez egy documented teny.

“PL aki 8 hengeres SUV-al furikazik, es maganrepulon karcolja az eget, az tobbet fizessen. Fizessen mindenki a gazdasagi es politikai hatalmanak megfelelo mertekben adot”

Te ezt eddig talan; de lakossag leggazdegabb 5%-a fizeti az adok 54%-at, 10% fizeti a 70%-ot es a 50% fizeti az ado 96%-at. Az alacsont keresetuek az adonak csak par szazaleket fizetik, es az egyharmadul nem fizet federalis adot.

http://www.heritage.org/budgetchartbook/top10-percent-income-earners

Te kaptal mar szegeny embertol munkat?

Magyar politikat es adorendszert nem ismerem. De hogy az Orban nem konzervativ a Jeffersonian ertelemben az biztos.