gmail

#429628 Hozzászólás

Andras41
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

gmail

Ezzel nem ertek egyet, rengeteg ceg hasznal gmail-t. pont ebbol az okbol kifolyolag, amint fent leirtam.

bar nekem meg nincs, de nagyon sok ismerosom hasznalja, meg egy ket ceg is akiktol mar pl rendeltem valamit, vagy erdeklodtem valami utan a neten.

De teljesen mindegy, mindenki szive valogatja, hogy mit hasznal.

a ceg megbizhato, en es meg sokan masok veluk jottem, irodaval rendelkeznek otthon is, es itt is. epp most nyilik a ceg brisbane belvarosi irodaja is, egy par het mulva, ahol brazilok meg mas mas nemzetiseguek mellett lesz vegre egy magyar is.
ha jol tudom, a hello australia ceg alatt dolgoznak, tehat nemzetkozi csapattal dolgoznak. lehet hogy van @helloaustralia.com.au cimuk is, csak en egy ismeros altal talaltam meg oket, es en azon a mail cimen tartottam veluk a kapcsolatot.

tobbet en sem tudok, de megjartam mar masik ceggel, hadd ne emlitsem itt oket, ez nem arrol szol hogy leszoljunk masokat.

Az Aussie School-nal nem fizettem kozvetitesert, segitseg nyujtasert, es tobbet kaptam, mint ami a szerzodesben all. marmint informaciot meg segitseget.

de olyan hulyesegeket toluk NEM hallani, hogy Ausztralia egy paradicsom, meg hogy milyen konnyen meg lehet elni es itt mindenki talal munkat, es alig kell dolgozni…. stb hazugasok, amiket korabban masok mondtak.

A legfontosabb amikor kulfoldre megyunk korabbi tapasztalat nelkul, hogy semmi tul jonak igerkezo dolognak ne doljunk be.
a legalis kijutast es megelhetes lehetoseget kell figyelembe venni csak, es akkor nem verhetnek at!

a.