Gondolat

#326609 Hozzászólás

István16
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Gondolat

Szevasztok!
Ahogy elolvastam itt ezeket a sorokat én mint egyszerü ember ujra elszomrított ez az egész.
Természetesen ahogy nagyon sokan én is sajnálom ezt az országot,hiszen itt élek.Szeretném ha jórafordulna minden.Azt gondolom elöször is az embereknek saját magukban kellene rendet rakni,a saját házuk táját rendben tartani,amihez még pénz sem kell.Aztán ha ez megvan léphetünk tovább,tehetünk rendet egy nagyobb körben.
A másik viszont amit tapasztalok,és tisztelet a kivételnek,sajnos a magyar emberre jellemzö az a felfogás hogy ha megdöglött az én tehenem,akkor dögöljön a szomszédé is.Ne legyen így!Segítsük egymást és ne síránkozzunk,lépjünk tul a multunkon,csak elöre nézzünk hisz visszafelé már nincs.
Egyébként lássuk be a mi vezetöinket vagy így vagy ugy de mi juttatukk oda ahol vannak,más kérdés,hogy aljas módon viiszaéltek az emberek bízalmával.Sajnos ma magyarországon tényleg nincs egy olyan párt amelyikben bízni lehet amelyikre azt lehetne mondani hogy érdemes a kormányzásra.Nagyon sokminden jó van valóban abban amit a jobbik ígér,de szerintem az ígéretekböl mindenkinek elege van,hisz volt belöle részünk az évek során böven.Másrészt meg tényleg nem azon mulik hogy valaki szlovák,vagy román,esetleg cigány,és azon sem hogy hol élünk,hisz mindannyian emberek vagyunk és mindannyian ugyanazon a bolygón a Földön élünk függetlenül attól hogy milyen nyelvet beszélünk és minek hívják éppen azt a területet ahol élünk.
Ha az emberek becsületesek lennének,ha a politikusok egyszer végre képesek lennének a saját önzö érdekeit alárendeleni az emberek érdekeinek,és tisztelettel lenni minden nép iránt akkor talán lehetne rend,fegyelem és igazság ezen a világon.Addig viszont mig az emberek többségét a pénz és hatalomvágy hajtja ez csak álom marad.
Azthiszem azért mindig van remény,bár egyre halványabb de van.És ez rajtunk embereken mulik,hogy hogyan állunk egymáshoz, a dolgokhoz.
Természetesen mindig is lesznek olyan vezetök akiknek nem érdeke a rend és a béke.Lehet tüntetni,lázadni,de kulturáltan,emlékezzünk vissza nem tul régen a Kossuth téri tüntetésböl.Egy jó buli”bogrács,különféle szónokok,aztán szemét ,és szar mindenütt aminek végül is csak az összetakarítása sok sok millióba került az adófizetö,dolgozó embereknek.Tüntessünk,de ne így!Kulturáltan.
Egy népet pedig legyen ujra mondom szlovák vagy magyar,esetleg cigány ne annak alapján itéljünk meg,hogy milyenek a vezetöik,politikusaik,hisz akkor minket is lehetne ítélni,akár Gyurcsány után is,ugye azért nem ö a magyarság megtestesítöje?
Elnézést ha valaki ezzel nem ért egyet,nem is kell hisz nem vagyunk egyformák,vitatkozzunk de csak kulturáltan,lépjünk tul a multon,természetesen a felelösöket meg kell büntetni,fogjunk össze,segítsük és nem utolsósorban szeressük,tiszteljük egymást,hogy legalább gyermekeinknek legyen esélye egy szebb békésebb világban élni akár itt Magyarországon is.