gyakorlat & referenciak ?

#102039 Hozzászólás

gyakorlat & referenciak ?

Kedves Wollongong,

Vegigolvastam a forumot, minden informaciod kincset er. Sehol nem olvastam meg (kulfoldi oldalakon sem) ilyen reszletesen, es erzekletesen leirast Dubairol. Az onzetlen segitokeszseged meg egyszeruen megdobbento kis Hazankban elo, depressziohoz es irigyseghez szokott magyarok szamara. Minden elismeresem a Tied!
A velemenyedre lennek kivancsi, hogy szerinted frissdiplomas programozokent mennyi eselyem lenne ismerettseg, es referenciak nelkul vmi informatikaval kapcsolatos munkat talalnom Dubaiban. Mindossze fel eves gyakorlatom van, az is az egyik baratom vallalkozasanal … :-( Angolul felsofokon beszelek, franciaul, arabul potyogok egy kicsit :-)
Barmilyen informatikus allas erdekelne, nem vagyom csucsfizetesre, mindossze annyi, hogy tudjak egy szobat berelni, kajat venni, es vmi minimalis osszeget felretenni vesztartaleknak. Rendszeresen olvasom az arab orszagok allashirdeteseit, es mindenhol minimum 3 ev munkatapasztalatot kernek. Szerinted erdemes probalkoznom, vagy inkabb gyarapitsam meg par evig a munkatapasztalatomat Europaban?
Nyarra tervezek egy dubai nyaralast, mar intezem a vizumot, szallast es a repjegyet, egyenlore 10 napot szeretnek Dubaiban tolteni, de gondolom, ez csak amolyan benyomasszerzesre eleg…
Elore is koszonom az informaciokat!