ha csak átszállsz

#412243 Hozzászólás

kucsera Marci

ha csak átszállsz

akkor nem kell – nem hagyod el a tranzit területét.
Ha hosszabb az átszállási idõd (6 óra ha jól emlékszem), akkor a transzfer desk-nél kapsz vízumot, reptéri transzfer- szálloda voucher-t: dijmentesen, amivel ki tudsz menni az orszagba
Ha megállsz egy vagy két napra, akkor nemi dollar fejeben kapsz vizumot a belepeskor (2007 tavaszan igy volt).
nagyon jó légitársaság: többször repültünk velük mar!