ha csak ugy nem..

#390665 Hozzászólás

godzilla

ha csak ugy nem..

Robogo: 3 honapra nem lenne olcso berelni, venni meg nem tudsz lakcim nelkul se rendszamtablat, sem biztositast, max havertol kolcsonkerni.

Szerintem abbol indulj ki, hogy hova akarsz menni / mit akarsz latni. Az segit eldonteni, hogy melyik kozlekedesi eszkoz a legjobb, es hogy hanyszor kell furodnod egy nap :). 2-3 nagy centrum korul akarsz bolyongai (Kansai, Kanto)?

Lehet, hogy en lusta vagyok, de ha egy varos kornyeket be akarom jarni, nekem a kis helyi vonatok + labbusz OK szokott lenni. Olyan helyeken,mint Tokyo vagy Osaka is teljesen ok a metro+seta. Stoppolas: van, akinek mukodik, van akinek nem. Ha 3 honapod van, idod is van. :)
Satrazni akarsz vegig? Nem probaltam itt vadkempingezni, de nem igazan tunik tipikusnak. A taj erosen urbanizalt, ill rizsfoldekkel van teli, ezert max parkokban tudsz aludni, a csovikkel.

ps:
– bicikliket tenyleg lopjak, de ez nem uj keletu
– hasznalt bicajt el lehet adni, ha meghirdeted, csak nem tudom, hogy hogy fogod telefonszam, egyeb elerhetoseg es ido hianyaban. nezz ra a craigslitre, vagy barmely angolnyelvu helyi lapra

ps (kbalazs):
– neki meg kerekparja sem volt, azt mar koreaban vette :)