ha csak ugy nem…

#390660 Hozzászólás

gozilla

ha csak ugy nem…

Egy uj kemping bicikli, sokszo valto, minden nelkul 15kyen. Egy sportbicaj, ha bemesz az elso sarki boltba 30-50 korul kezdodik. Ez mar onmagaban 100 khuf. Nezz elotte egy kicsit korul, mielott megveszed. Biciklis turazok egyebkent nincsenek sokan ebben az orszagban, leginkabb csak csovesegket altok ilyen komboban.

Igen, en is a JPSt emlegettem, es valoban 3 honapra nem tul praktikus. Viszont a JPS kimondottan bargain azoknak, akik sokat utaznak (gyors)vonattal.
Nem ertem, hogy miert szalsz akkor fel a vonatra a bicajjal, ha meg a JPS is draga. Egy hoszabb ut (2-300 km) sima gyorsvonaton is 5-10 kyen, ha meg a bicajt is felengedik, es hasonlo osszeget plusszban ki kell fizetned… Ez nekem nem tunik olcso megoldasnak.

A 18kippu egy domino-jegy szeruseg, barki megveheti itt, japanban, de csak iskolai szunetek alatt ervenyes. Nem jo gyorsvonatokra, csak helyi vonatokra, viszont ha lassan akarsz lecsorogni ejszakai vonatokkal akkor poen, es olcso: 5 jegy (5 altalad valaszott nap) talan 13 kyen.

Mas megoldasokon gondolkoztal mar? Bicaj vonat nelkul, stop, sima vonat – gyalog kombinacio?