ha ha ha…

#324371 Hozzászólás

Tamas

ha ha ha…

Ha nincs hatter mogotte miert o az egytlen aki ide irja a nevet. Ahoz nem kell hatter hogy valakit a sajat hazadnal felaprits ha ugy iteled meg hogy veszejt jelent a sajat vagy csaladod biztonsagara, onvedelemnek hivjak.
(ket eve van kozos uzletunk ugyan alkalmazottaink nincsenek de penzt bizok ra a baratnomet nem de ha jol sejtem a Szabi se ram)
Hameg tenyleg mindannyiotokat igy lehuzott, amit ketlekakkor meg a helyetekben nem is egetnem magam mert mind nyuszik vagytok hogy nem ugrottatok akkor neki.
Amugy semmi fenyegetozot nem lattam abban mit irt, ellnben a nevtelen szajhosokkel akik valoszinuleg annyira elvezik azt amit irnak hogy egy fergeteges onkielegitessel unneplik batorsagukat hogy irni mertek az interneten huuuuuu…
Egyebkent barki cimet meg lehet tudni csak a telefonkonyvet kell kinyitni…
En is dolgoztattam magyarokkal regen az epitoiparban de eleg volt a negyede normalis jol dolgozik a negyede lusta munkakerulo a tobbi alkoholista drogos tolvaj vagy bajkevero sunyi alak….ezert orulok hogy 17 eve othagytam magyarorszagot es mikor utoljara otthon voltam sem ugy tunt hogy fejlodtetek ha rajtam mulna tized ennyien sem kapnatok vizumot legalabb nem rontanatok a levegot…

Tamas
Palm Beach FL